Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζητά εξηγήσεις η FIFA από ΕΠΟ και ΚΕΔ...

Ζητά εξηγήσεις η FIFA από ΕΠΟ και ΚΕΔ...
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 - 21:24

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πριν από μερικές ημέρες έστειλε επιστολή στον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στην οποία κατέγραψαν αναλυτικά όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης».

Με την οικονομική κατάρρευση της ΕΠΟ, τις αυξημένες προσλήψεις της, τη διαιτησία και άλλα πολλά που ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συγκεκριμένη επιστολή κοινοποιήθηκε και από την FIFA, η οποία το τελευταίο διάστημα εξέταζε ενδελεχώς τα όσα αναφέρονται από τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία ζητάει πλέον εξηγήσεις τόσο από την ΕΠΟ όσο και από την ΚΕΔ για τα όσα υποστηρίζουν με ατράνταχτα επιχειρήματα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Κάτι το οποίο αποτελεί μίας πρώτης τάξεως δικαίωση για τους Πειραιώτες, με τη FIFA να λαμβάνει σοβαρά υπόψη τα όσα καταγράφονται στην επιστολή του.

Πλέον, αναμένεται η στάση που θα κρατήσει η ΕΠΟ και η ΚΕΔ, με τον Ολυμπιακό να τους έχει βάλει στα… σχοινιά «ξεγυμνώνοντας» τη σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Ο Αβραάμ των ντέρμπι! (vid)

Ο Αβραάμ των ντέρμπι! (vid)

Ο έμπειρος αμυντικός του Ολυμπιακού γνωρίζει όσο λίγοι τη σημασία αγώνων όπως αυτό που έρχεται κόντρα στον ΠΑΟΚ και αναμένεται να επιστρέψει στην 11αδα, οδηγώντας τον Θρύλο σε μία ακόμη νίκη επί των Θεσσαλονικέων.