Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να περάσουν έλεγχο αντιντόπινγκ όλοι οι παίκτες και όλοι οι παράγοντες» (pic)

«Να περάσουν έλεγχο αντιντόπινγκ όλοι οι παίκτες και όλοι οι παράγοντες» (pic)
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 - 22:40

Το «γλέντι» του Κώστα Καραπαπά δεν έχει τελειωμό. Δεν τους αφήνει σε χλωρό κλαρί ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, βάζοντας με νέα του ανάρτηση για μία ακόμη φορά τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Καραπαπάς πιο συγκεκριμένα στο ποστάρισμά του κάλεσε όλους τους παίκτες και τους παράγοντες να περάσουν από έλεγχο αντιντόπινγκ, υπενθυμίζοντας παράλληλα στους γνωστούς-άγνωστους ότι ο Ολυμπιακός λόγω Τσάμπιονς Λιγκ έχει περάσει από τέτοιους ελέγχους!

Αναλυτικά έγραψε:

«Επειδή κάποια φαιδρά πρόσωπα συνεχίζουν το θόρυβο του αντιντόπινγκ (λες και δεν ξέρουν ότι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ περάσαμε ήδη έλεγχο στο Τσάμπιονς Λιγκ, τόσο βλάκες είναι αλλά τους δικαιολογώ γιατί δεν έχουν ιδέα από Τσάμπιονς Λιγκ…) να το ξαναπώ: ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ (Και δείγμα από τις τρίχες του κεφαλιού στον έλεγχο έτσι;)».

Διαβάστε επίσης

Ο Αβραάμ των ντέρμπι! (vid)

Ο Αβραάμ των ντέρμπι! (vid)

Ο έμπειρος αμυντικός του Ολυμπιακού γνωρίζει όσο λίγοι τη σημασία αγώνων όπως αυτό που έρχεται κόντρα στον ΠΑΟΚ και αναμένεται να επιστρέψει στην 11αδα, οδηγώντας τον Θρύλο σε μία ακόμη νίκη επί των Θεσσαλονικέων.