Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Σπανούλης μας έδωσε το σύνθημα! Θα τα δώσω όλα στο ΟΑΚΑ»

«Ο Σπανούλης μας έδωσε το σύνθημα! Θα τα δώσω όλα στο ΟΑΚΑ»
Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 - 00:25

Στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, για την Ευρωλίγκα, στάθηκε ο Γουίλ Τσέρι, σε δηλώσεις του. Με τον Αμερικανό γκαρντ να μιλά τόσο για τον Σπανούλη, όσο και για το επερχόμενο ματς του Θρύλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ…

Ο Τσέρι είπε αρχικά: «Παίξαμε καλά στην άμυνα. Αποσυντονίσαμε τον Σέρχιο, έναν παίκτη πολύ υψηλού επιπέδου, που μπορεί να σκοράρει και να δώσει ασίστ. Τον περιορίσαμε και το… κλειδί για εμάς ήταν σίγουρα η άμυνα».

Και πρόσθεσε: «Έχουμε ξεκινήσει ένα καλό σερί. Δουλεύουμε σωστά, έχουμε πάρει ψυχολογία από τις νίκες! Όλοι απολαμβάνουμε τις επιτυχίες που έχουμε αυτό το διάστημα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Tο ματς στο Μόναχο μας έδειξε τον δρόμο, έστω και αν χάσαμε. Ο Σπανούλης μας έδωσε το σύνθημα. Εμπνέουμε ο ένας τον άλλον».

Ενώ τόνισε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ: «Στην Ζαλγκίρις, το πρώτο που έμαθα ήταν τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναικό. Ξέρω ότι αυτό το ματς απασχολεί όλη την Ευρώπη, ακόμα και στο ΝΒΑ. Θα πάμε στη… μάχη με υψηλή αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία. Οι συμπαίκτες μου έχουν πει κάποια πράγματα. Είμαι μαχητής και λατρεύω αυτά τα παιχνίδια, θα δώσω το 110% των δυνάμεών μου».

Διαβάστε επίσης

Το Λιμάνι είναι βαθύ!

Το Λιμάνι είναι βαθύ!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα παίξει μεγάλη… μπάλα την Κυριακή (01/12) οδηγώντας την αγαπημένη του ομάδα σε μία ακόμη εμφατική νίκη επί του ΠΑΟΚ.