Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς τα βλέπουν; (pics)

Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς τα βλέπουν; (pics)
Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 - 20:38

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει ο Αχιλλέας Μπέος. Από τη μια ο δήμαρχος Βόλου αρνείται κάθε ανάμειξή του με την ομάδα του Βόλου, την οποία πήρε από την Πιερία, Πύδνα Κίτρους ονομαζόταν και την εγκατέστησε στην πρωτεύουσα το νομού Μαγνησίας, από την άλλη και μάλιστα με ρυθμό... πολυβόλου, φαίνεται η ενασχόλησή του με τη συγκεκριμένη ομάδα, η οποία από τότε που άλλαξε όνομα ανέβηκε... τρένο στη Superleague.

Και για όσους αμφιβάλουν υπάρχουν και οι αποδείξεις. Και μάλιστα δια χειρός, Αχιλλέα Μπέου, και μάλιστα αποδείξεις από το Facebook.

Στις δυο αναρτήσεις από τις παρακάτω, τις τρεις σημερινές, βλέπετε ότι ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος επιτίθεται στο διαιτητή του σημερινού εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ (1-2), Αρη Βάτσιο (Δυτικής Αττικής), από τον οποίο προφανώς έχει παράπονα. Επίσης, στις 28 Νοεμβρίου, ο Αχιλλέας Μπέος εξαπέλυσε επίθεση στον αθλητικό δικαστή της Superleague, Χριστόφορο Μάρκου, ο οποίος είναι Πρωτοδίκης Τακτικός Δικαστής, επειδή τον τιμώρησε για την είσοδό του στα αποδυτήρια των διαιτητών, μετά τη λήξη του εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Άραγε, οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς τι κάνουν; Υπάρχει ή όχι ξεκάθαρη ενασχόληση του Μπέου με τον Βόλο; Τα σχόλια κατά του Βάτσιου και του Μάρκου είναι ή όχι δυσφημιστικά;

Διαβάστε επίσης

Εκτός αποστολής ο Μεριά...

Εκτός αποστολής ο Μεριά...

Ο Τυνήσιος αμυντικός έμεινε εκτός της αποστολής του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ, όπως και οι Λοβέρα, Μπενζιά, Γκασπάρ…