Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς σε Θύρα 7: «Θα τα δώσουμε όλα και θα σας κάνουμε υπερήφανους»

Μαρτίνς σε Θύρα 7: «Θα τα δώσουμε όλα και θα σας κάνουμε υπερήφανους»
Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 - 21:52

Στο Ρέντη βρέθηκε αντιπροσωπεία της Θύρας 7, μιλώντας στους παίκτες και τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά τα όσα ανέφεραν οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού πήρε το λόγο, ευχαριστώντας τους για τη στήριξη.

Ο Μαρτίνς ζήτησε μία χάρη από τη Θύρα 7 να μην ανάψουν καπνογόνα και κόψουν τον ρυθμό της ομάδας όταν βάλει γκολ ο Ολυμπιακός, ενώ τους υποσχέθηκε ότι ο Θρύλος θα τα δώσει όλα για τη νίκη, κάνοντας όλο τον κόσμο ξανά υπερήφανο.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε στην Θύρα 7: «Θέλω από εσάς όταν βάλουμε γκολ να μην ανάψουν καπνογόνα και μας κόψετε το ρυθμό. Θέλω να το πείτε σε όλους. Εμείς αύριο θα τα δώσουμε όλα και θα σας κάνουμε υπερήφανους».​

Διαβάστε επίσης

Δεν είναι troll: Αποβλήθηκε ο Βράνιες!

Δεν είναι troll: Αποβλήθηκε ο Βράνιες!

Ο Βόσνιος αμυντικός της ΑΕΚ θα έπρεπε να έχει αποβληθεί πολλές ακόμη φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα, λόγω του αντιαθλητικού του παιχνιδιού… Ωστόσο, έστω και καθυστερημένα δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Η ώρα των ηγετών!

Η ώρα των ηγετών!

Σε ματς όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ χρειάζονται ηγετικές προσωπικότητες για να οδηγήσουν σε νίκες, με τον Ολυμπιακό να έχει πάρα πολλούς τέτοιους παίκτες, έτοιμους να οδηγήσουν τον Θρύλο σε μία μεγάλη επικράτηση.