Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γα...ζώστε το δικέφαλο αετό!

Γα...ζώστε το δικέφαλο αετό!
Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 - 23:45

Τα πάντα για τη νίκη είναι αποφασισμένος να δώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (01/12, 19:30).

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης και είναι πανέτοιμοι να καταθέσουν ό,τι έχουν στον αγωνιστικό χώρο για να φτάσουν στο πολυπόθητο τρίποντο.

Ο κόσμος του Θρύλου απαίτησε από το Λονδίνο κιόλας και το ματς με την Τότεναμ τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ το ίδιο απαίτησε και αντιπροσωπεία της Θύρας 7 στο Ρέντη, και άπαντες στις τάξεις της ομάδας είναι πανέτοιμοι να πράξουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κάνουν την επιθυμία των ΓΑΥΡΩΝ πραγματικότητα.

Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, όμως, θα πρέπει να το δείξει για μία ακόμη φορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο για 90’ λεπτά, αναγκάζοντας τους παίκτες του ΠΑΟΚ να επιστρέψουν με σκυμμένα τα κεφάλια πίσω στη Θεσσαλονίκη.

Η «δίψα» ομάδας και κόσμου για το τρίποντο στο συγκεκριμένο ματς είναι τεράστια και όλοι είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν και την ψυχή τους για την πολυπόθητη νίκη.

Διαβάστε επίσης

Ο κόσμος θα κάνει και πάλι τη διαφορά!

Ο κόσμος θα κάνει και πάλι τη διαφορά!

Οι ΓΑΥΡΟΙ ετοιμάζουν καταπληκτική ατμόσφαιρα και πάλι στο Ναό, προκειμένου να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη του Θρύλου, ωθώντας τον στη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Η ώρα των ηγετών!

Η ώρα των ηγετών!

Σε ματς όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ χρειάζονται ηγετικές προσωπικότητες για να οδηγήσουν σε νίκες, με τον Ολυμπιακό να έχει πάρα πολλούς τέτοιους παίκτες, έτοιμους να οδηγήσουν τον Θρύλο σε μία μεγάλη επικράτηση.

Δεν είναι troll: Αποβλήθηκε ο Βράνιες!

Δεν είναι troll: Αποβλήθηκε ο Βράνιες!

Ο Βόσνιος αμυντικός της ΑΕΚ θα έπρεπε να έχει αποβληθεί πολλές ακόμη φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα, λόγω του αντιαθλητικού του παιχνιδιού… Ωστόσο, έστω και καθυστερημένα δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.