Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευελπιστώ ότι θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί!»

«Ευελπιστώ ότι θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί!»
Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019 - 16:42

Η προσμονή φτάνει στο τέλος της. Η ώρα για το μεγάλο ματς κορυφής, είναι εδώ! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:30 τον ΠΑΟΚ, στο Καραϊσκάκη, για τη 12η αγωνιστική της Super League 1 και όλο το ενδιαφέρον είναι ΕΔΩ! Μιλώντας στη Nova, για το ματς, ο Κώστας Τσιμίκας τόνισε πως ο Θρύλος θέλει, φυσικά τη νίκη και πως ευελπιστεί, μαζί με τον κόσμο να την πανηγυρίσουν, στο τέλος του ματς!

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να πάρει αυτή τη νίκη. Τόσο για τη συνέχεια, όσο και για την ψυχολογία. Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Κατά τη γνώμη μου παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη και αυτός που θα είναι πιο συγκεντρωμένος θα πάρει τη νίκη.

Η θέληση και το πάθος μαζί με τη συγκέντρωση θα δώσουν τη νίκη. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, να το θέλεις πολύ να είσαι παθιασμένος για τη νίκη. Εμείς όπως είπα και πριν, θέλουμε μόνο τη νίκη. Θεωρώ πως έχουμε ένα αβαντάζ λόγω της έδρας μας. Ο κόσμος θα είναι για άλλη μία φορά εκεί για να μας εμψυχώνει. Ευελπιστούμε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε τη νίκη.

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν στις ομάδες Έλληνες παίκτες. Γνωρίζουμε τι θα πει ένα ντέρμπι πιο πολύ από τους ξένους. Καλό είναι να κοιτάξουμε την ομάδα μας. Πιστεύω ότι αύριο θα είμαστε έτοιμοι και θα τα δώσουμε όλα για αυτό το παιχνίδι.

Ο κόσμος δείχνει σε κάθε ματς πόσο πόσο θέλει τις νίκες, έτσι και εμείς από τη μεριά μας πρέπει να δείξουμε σε αυτούς ότι το θέλουμε και εμείς πάρα πολύ. Τον ευχαριστούμε που σε κάθε ματς είναι δίπλα μας, είναι ο 12ος μας παίκτης σε κάθε παιχνίδι. Ευελπιστώ ότι αύριο (σ.σ. απόψε το βράδυ) θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο γήπεδό μας σε μία μεγάλη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Από νωρίς στο Ναό!

Από νωρίς στο Ναό!

Το gavros.gr βρίσκεται από νωρίς στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

«Τσέκαραν» τους Νέους

«Τσέκαραν» τους Νέους

Παίκτες της πρώτης ομάδας παρακολούθησαν το ματς της ομάδας Κ19 με τον «δικέφαλο του βορρά».