Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ως εδώ και μη παρέκει με τη... χούντα της «εξυγίανσης»

Ως εδώ και μη παρέκει με τη... χούντα της «εξυγίανσης»
Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019 - 09:24
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η διαιτησία του Ισπανού Σάντσεθ Μαρτίνεθ στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1 δεν είναι απλά μια κακή διαιτησία, είναι διαιτησία-σκάνδαλο. Αν αυτός είναι διαιτητής, τότε το ποδόσφαιρο δεν είναι άθλημα. Το νέο «φρούτο» στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι οι ξένοι ρέφερι, όπου η μια ξεφτίλα διαδέχεται την άλλη.

Ο Γερμανός Στέγκεμαν στο Παναθηναϊκός-Ολυμπαικός 1-1, ο Πορτογάλος Σόουζα στον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0 και την Κυριακή (01/12) ο Ισπανός Μαρτίνεθ στο ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1.

Πού τους βρίσκουν όλους αυτούς; Γιατί φέρνουν συνέχεια διαιτητές από το κάτω ράφι; Γιατί δεν τολμούν να φέρουν ρέφερι της ελίτ κατηγορίας της UEFA; Με ΚΕΔ που κοστίζει συνολικά πάνω από 700.000 ευρώ τον χρόνο και να έχουμε διαιτησία με φιλοσοφία 100-0 κατά του Ολυμπιακού και 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ;

Με Περέιρα, Μαρίν και την υπόλοιπη... κομπανία της ΚΕΔ, που αν δεν φύγουν δεν αλλάζει κάτι, έχουμε τη χειρότερη διαιτησία όλων των εποχών. Όμως...

Ως εδώ και μη παρέκει με τη... χούντα της «εξυγίανσης»

Να αναλάβουν η FIFA και η UEFA να «καθαρίσουν» το τοπίο, να φύγουν... χθες Περέιρα, Μαρίν και όλη η ΚΕΔ, επειδή όλοι έχουν ευθύνη. Μέχρι και ο Χούμπελ, στη συνομιλία με τον Μαρινάκη, παραδέχθηκε ότι ήταν κακή η διαιτησία του Μαρτίνεθ. Μέχρι και ο Χούμπελ στο παρελθόν παραδέχθηκε ότι η ΕΠΟ δεν είναι ανεξάρτητη.

Μόνος κι έρημος ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που ήθελε τον Περέιρα, ο οποίος έμεινε χωρίς ψηφοφορία ενώ πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ο «δικός μας» Γραμμένος, όπως δήλωσε και ο Σαββίδης! Μάλλον, καλόμαθε με τους Κοντονή, Βασιλειάδη και δεν του αρέσει η κανονικότητα, η ισονομία και το 50-50. Επίσης, ο ΠΑΟΚ ξεχνά ότι έχει μείνει μόνος του, όμως οι Θεσσαλονικείς νομίζουν ότι εκπροσωπούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, απόδειξη ότι κανείς δεν τους... ακολουθεί στις διαμαρτυρίες τους και στον πόλεμο κατά του Αυγενάκη.

Οι παρεμβάσεις των Κοντονή, Βασιλειάδη

Για να μην ξεχνιόμαστε, αν δεν υπήρχε ούτε η πολιτική Κοντονή και μετέπειτα του Βασιλειάδη που ήταν καρμπόν, δεν θα υπήρχε το τέρας της «εξυγίανσης». Αυτοί έκαναν παρεμβάσεις στο αυτοδιοίκητο, μέχρι και στη διαιτησία, ενώ ο Αυγενάκης ξεκαθάρισε ότι δεν θα το κάνει...

Όμως, επειδή το κράτος, δηλαδή οι Κοντονής, Βασιλειάδης, ευθύνεται για την... εξυγίανση, ο Αυγενάκης είναι αυτός που πρέπει να παρέμβει για να τους διώξει.

Διαβάστε επίσης