Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το σκάνδαλο με τον Ισπανό «φώναζε» από πριν

Το σκάνδαλο με τον Ισπανό «φώναζε» από πριν
Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019 - 14:27
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Όσοι γνωρίζουν από διαιτησία έτριβαν τα μάτια του με αυτό που έκανε η ΚΕΔ των Περέιρα και Μαρίν. Το σκάνδαλο με τον ορισμού του Ισπανού Σάντσεθ Μαρτίνεθ, ο οποίος έπαιξε 100-0 κατά του Ολυμπιακού «φώναζε» από πριν. Αν το λέγαμε, κανείς δεν θα το έπαιρνε στα σοβαρά, όμως δεν κάνουμε πλάκα.

Πιο συγκεκριμένα όρισαν τον Βασίλη Τεροβίτσα παρατηρητή του Ισπανού ρέφερι (Αιτ/νιας), ο οποίος μπορεί να είναι πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ, όμως δεν ξέρει αγγλικά, ούτε είναι διεθνής παρατηρητής! Κι όμως, το έκαναν και φυσικά δεν φταίει ο έμπειρος και καλός παράγοντας της διαιτησίας.

Όμως, σε ποια γλώσσα μίλησε με τον Μαρτίνεθ. Ήταν αρκετό ότι ο τέταρτος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) του έκανε τη μετάφραση; Θα γράψει στα ελληνικά την έκθεση και θα του τη στείλουν, να την κάνει τι; Να τη βάλει κορνίζα; Κολοκύθια με τη ρίγανη...

Σε όλα τα προηγούμενα ντέρμπι έμπαιναν παρατηρητές κάποιος εκ των Περέιρα, Μαρίν, Λίντμπεργκ. Όμως, με τον Μαρτίνεθ επαναλήφθηκε το ίδιο όπως με τον Πορτογάλου Σόουζα. Τον ρέφερι του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0 βαθμολόγησε ο Ιωσηφόγλου, μέλος της ΚΕΔ, όμως ποτέ δεν υπήρξε διεθνής. Τον Σάντσεθ, ρέφερι του ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1 βαθμολόγησε ο Τεροβίτσας που επίσης δεν υπήρξε διεθνής, δεν ξέρει και αγγλικά.

Όμως, πού αλλού γίνονται αυτά; Επαναλαμβάνουμε δεν φταίει ο Τεροβίτσας.

Ωρα είναι να βγει το τριτοκλασάτο περιθωριακό σάιτ, που υπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένης ομάδας και ιδιοκτήτη, να γράφει ότι ο Τεροβίτσας (Αιτ/νιας) βαθμολόγησε άριστα τον Μαρτίνεθ. Απορούμε πού άργησε κιόλας! Την περασμένη εβδομάδα «τιμώρησαν» τον Ευαγγέλου ο οποίος ορίστηκε σερί!

Διαβάστε επίσης