Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Ολυμπιακό δεν φτάνει το «Χ», τον ΠΑΟΚ τον βόλεψε…

Στον Ολυμπιακό δεν φτάνει το «Χ», τον ΠΑΟΚ τον βόλεψε…
Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019 - 16:41

Πολύς λόγος γίνεται, για το -ξεκάθαρα αλλοιωμένο- αποτέλεσμα του αγώνα του Ολυμπιακού, με τον ΠΑΟΚ. Στον Θρύλο επικρατεί συγκρατημένος προβληματισμός, γιατί το «Χ» αυτό δεν ικανοποιεί, επ’ ουδενί τις φιλοδοξίες και τους στόχους του κλαμπ, στις εγχώριες διοργανώσεις. Και δη στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός στοχεύει πάντοτε στη νίκη. Ακόμη και όταν παίζει με την Τότεναμ ή την Μπάγερν… εκτός έδρας!

Αυτή η κατήφεια, συνοδευόμενη και από την οργή των ανθρώπων του Συλλόγου, για την αντιμετώπιση (ακόμη μία) από τη διαιτησία του Μαρτίνεθ, αναδεικνύει και τη διαφορά του Ολυμπιακού, σε σχέση με τον αντίπαλό του. Και χθες, αλλά και… συνολικά. Το «και οι δύο ευΧαριστημένοι», απλώς δεν υπάρχει. Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε ένα ματς, στο οποίο… σφυροκοπήθηκε, για να πει μετά, ότι γλίτωσε και τα χειρότερα. Αντιθέτως, ήταν, όπως και πέρυσι, κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και κυνηγούσε μέχρι και στις καθυστερήσεις, τη νίκη!

Αντιθέτως, οι του ΠΑΟΚ (π.χ. ο Μπίσεσβαρ) χαρακτήριζαν… δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία και έδειχναν να… συμβιβάζονται με τον ένα βαθμό, τον οποίο μάλιστα κυνήγησαν και σε όλο το ματς. Αμυντικογενής προσέγγιση, μαζική τακτική προσήλωση και τίποτα παραπάνω. Μία στημένη φάση και, από σπόντα, γκολ. Αυτά είναι τα… επιτεύγματα του ΠΑΟΚ, χθες.

Αλλά είπαμε… Διαφορά νοοτροπίας και αντίληψης, για το τι είναι επιτυχία, για τον κάθε σύλλογο…

Διαβάστε επίσης

Χάνει Παναιτωλικό ο Βαλμπουενά...

Χάνει Παναιτωλικό ο Βαλμπουενά...

Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, με τα αποτελέσματα να δείξουν ότι έχει υποστεί διάταση στο δεξιό δικέφαλο μηριαίο.