Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν έχετε θέση σε αυτούς που λασπολογούν τον Θρύλο κάθε εβδομάδα!

Δεν έχετε θέση σε αυτούς που λασπολογούν τον Θρύλο κάθε εβδομάδα!
Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019 - 20:01

Για μια ακόμη φορά, ξεπέρασαν τα όρια. Μέχρι και ο Τάσος Μητρόπουλος που κακώς κάθισε τόσο καιρό εκεί στο πάνελ του OPEN και της εκπομπής “Total Football”, εξερράγη. Σηκώθηκε και έφυγε όταν ένιωσε (επιτέλους) να προσβάλουν τον Ολυμπιακό και τον ίδιο, για τις κατακτήσεις πρωταθλημάτων επί σειρά ετών.

Έκαναν ότι μπορούσαν για να τον γυρίσουν πίσω, για να μην εκτεθούν. Καλά τον είχαν εκεί τόσες εβδομάδες να κάθεται και να πετούν λάσπη. Έχουν όμως όλα ένα όριο και αυτή τη φορά έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει με το καλημέρα.

Στο OPEN λέει το ρεπορτάζ, βρίσκονται σε αναζήτηση άλλου παλαίμαχου του Ολυμπιακού, ώστε να πλαισιώσει το πάνελ που εκτοξεύει λάσπη κάθε βδομάδα.

Εμείς, ως ιστοσελίδα που καλύπτει το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ, στέλνουμε ένα μήνυμα.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ σε αυτή τη λάσπη! ΚΑΝΕΝΑΣ! Δεν αξίζει για κανέναν τους, τι περιμένετε, ότι θα αλλάξουν συμπεριφορά; Οι τύποι έχουν ξεκάθαρο στόχο να σπιλώνουν τον Ολυμπιακό. Μαύρο σε όποιον πάει. Ελπίζουμε πως δεν θα πάει κανείς. Ήρθε ή ώρα να δουν ότι τους ξεβράζει ακόμη και το σύστημα που επιλέγουν να υπηρετήσουν κάθε Κυριακή.

Διαβάστε επίσης

Ηγετική εμφάνιση από τον Αβραάμ!

Ηγετική εμφάνιση από τον Αβραάμ!

Ο έμπειρος αμυντικός του Ολυμπιακού έβγαλε πάθος και ερυθρόλευκη ψυχή στο ματς με τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας για μία ακόμη φορά ότι μπορεί να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους».

Χάνει Παναιτωλικό ο Βαλμπουενά...

Χάνει Παναιτωλικό ο Βαλμπουενά...

Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, με τα αποτελέσματα να δείξουν ότι έχει υποστεί διάταση στο δεξιό δικέφαλο μηριαίο.