Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να «μάχεται»

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να «μάχεται»
Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019 - 09:51

«Μάχη» κόντρα σε όλους και σε όλα δίνει και θα συνεχίσει να δίνει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες, οι οποίοι δεν επηρεάζονται από την προπαγάνδα και την προσπάθεια αλλοίωσης της πραγματικότητας, την οποία προσπαθεί να… επιβάλει ο «μηχανισμός» στήριξης του ΠΑΟΚ και της… δήθεν «εξυγίανσης» συνολικά, προχωρούν στη «μάχη» κατά της τρέχουσας κατάστασης, στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η διαιτησία, οι ορισμοί, η ατιμωρησία, οι «ομάδες δορυφόροι», για τις οποίες έκανε λόγο και ο ίδιος ο ηγέτης των Πειραιωτών, μιλώντας στον Χέρμπερτ Χούμπελ, ταλανίζουν συθέμελα το ελληνικό ποδόσφαιρο και προκαλούν την κοινή γνώμη. Κάθε αγωνιστική που περνά, ολοένα και περισσότερο.

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει με περισσότερες ενέργειες, προς την κατεύθυνση, την οποία ήδη έχει. Την αποκάλυψη όλων όσων συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προς τις διεθνείς ποδοσφαιρικές συνομοσπονδίες. Στόχος δεν είναι άλλος από την προσπάθεια παρέμβασης των αρχών του ποδοσφαίρου, στην ελληνική πραγματικότητα, ώστε να δοθεί λύση, σε όλα όσα προσπαθούν να γκρεμίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ό,τι έχει απομείνει όρθιο, δηλαδή…

Διαβάστε επίσης

Ποιο από τα δύο; (pics)

Ποιο από τα δύο; (pics)

Κομβικό σημείο θεωρούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ το πέναλτι που έγινε στο Καραϊσκάκη. Το πρώτο ή το δεύτερο;