Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πως είναι δυνατόν να παίξουν (ξανά) ΠΑΟΚ-Ξάνθη;

Πως είναι δυνατόν να παίξουν (ξανά) ΠΑΟΚ-Ξάνθη;
Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019 - 17:07

Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά και προκαλούν «τριγμούς» σε όλο το οικοδόμημα της… «εξυγίανσης» του ποδοσφαίρου! Ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ΠΡΩΤΟΣ από όλους κήρυττε την… «κάθαρση» του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, φέρεται, μέσω των εταιρειών συμφερόντων του, να ελέγχει πλήρως την κατάσταση στην Ξάνθη, οι εγκαταστάσεις της οποίας, ουσιαστικά, του ανήκουν! Το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 18:00 την ακριτική ομάδα, στην Τούμπα και το πρώτο πράγμα, το οποίο έρχεται, εύλογα, στο μυαλό όλων, είναι το «πως είναι δυνατόν να γίνει το ματς;»…

Όταν έχουν έρθει στο φως της δημσιότητας, τόσα στοιχεία, τόσες αποκαλύψεις, σχετικά με τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τις εταιρείες συμφερόντων του, πως είναι δυνατόν να διεξαχθεί το ματς, χωρίς να τίθεται σε πλήρη αμφισβήτηση, η αξιοπιστία αυτού που παρακολουθούμε; Όπως, φυσικά, τίθεται σε πλήρη αμφισβήτηση και η αξιοπιστία αυτού που παρακολουθήσαμε πέρυσι.

Οι αρχές θα πρέπει να επιληφθούν άμεσα της υπόθεσης και να δώσουν απαντήσεις. Να διεξάγουν έρευνα, γυρίσουν κάθε… πέτρα, προκειμένου να διελευκάνουν αυτή την τρομερή υπόθεση, η οποία «ταρακουνάει» για τα καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο, μέχρι τα θεμέλιά του!

Διαβάστε επίσης

Η Super League ακούει;

Η Super League ακούει;

Με ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, για όσα είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας!

«Σεισμός» στο ελληνικό ποδόσφαιρο! (vid)

«Σεισμός» στο ελληνικό ποδόσφαιρο! (vid)

Το One Channel αποκάλυψε την πραγματική σχέση ΠΑΟΚ-Ξάνθης-Ιβάν Σαββίδη και για πρώτη φορά αποδεικνύεται ότι μία ομάδα είναι θυγατρική! Όλα αυτά, λίγες ημέρες, πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση, στις 7/12!