Ντουντούκα
Κλείνει και έρχεται ο Κουντέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Πως θα γίνει ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ξάνθη το Σάββατο;»

«Πως θα γίνει ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ξάνθη το Σάββατο;»
Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019 - 18:15

Συθέμελα έχει συνταράξει τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου το ρεπορτάζ του One Channel αναφορικά με τις σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με την ομάδα της Ξάνθης!

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, σε δηλώσεις του στον «Sport24 Radio» αναρωτήθηκε, πως είναι δυνατόν να διεξαχθεί το ματς ανάμεσα στην Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ το Σάββατο, μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις.

Ο εκπρόσωπος των «ερυθρολεύκων», αφού ανέλυσε τα στοιχεία τα οποία παρέθεσε το παραπάνω κανάλι, σημείωσε:

«Θυμίζω ότι το Σάββατο πρόκειται να διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Δεν ξέρω μετά από αυτά τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά πόσο είναι εφικτό να διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας. Θα πρέπει να κινηθούν άμεσα οι αρμόδιες αρχές για να ελέγξουν αυτά τα στοιχεία».

Σε ερώτηση για εάν τίθεται για το εάν μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας:

«Το λέμε ευθέως. Υπό αυτές τις συνθήκες πώς θα γίνει ο αγώνας ΠΑΟΚ - Ξάνθη το Σάββατο; Να θυμίσω ότι το 2015, ο Εργοτέλης είχε καταθέσει προσφυγή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζητώντας τον υποβιβασμό της Κέρκυρας λόγω παρένθετου προσώπου στη μετοχική της σύνθεση κάτι που έγινε».

Για το εάν ισχύει ο ίδιος νόμος:

«Το καλοκαίρι η ΕΠΟ, εκτελεστική της Επιτροπή, προσπάθησε να αλλάξει την διάταξη του Νόμου που αφορά την πολυιδιοκτησια και ουσιαστικά να ανοίξει το δρόμο. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν τυχαίο αυτό τότε. Όλα αυτά τα βάζω στο τραπέζι. Είναι τροφή για σκέψη και επαναλαμβάνω πρέπει άμεσα να κινηθούν οι αρμόδιες Αρχές γιατί τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ONE είναι αποκαλυπτικά και σοβαρά».

Διαβάστε επίσης