Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επικίνδυνο πέρασμα από το Αγρίνιο

Επικίνδυνο πέρασμα από το Αγρίνιο
Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019 - 11:02

Ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου δίνει, την επόμενη Τετάρτη (11/12) τον ύστατο αγώνα του, στο Champions League, με στόχο την πρόκριση, μέσω της τρίτης θέσης, στο Europa League. Αντίπαλος είναι ο Ερυθρός Αστέρας και η σημασία του αγώνα είναι, φυσικά, τεράστια. Ωστόσο, μέχρι εκεί, υπάρχουν άλλες υποχρεώσεις, επίσης σημαντικές και σοβαρές, με πρώτη το ματς στο Αγρίνιο!

Η «έξοδος» του Ολυμπιακού, στην έδρα του Παναιτωλικού, το προσεχές Σάββατο, κρύβει δυσκολίες και κινδύνους και ο Πέδρο Μαρτίνς, με τους παίκτες του, οφείλουν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι ΜΟΝΟ εκεί!

Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται διαφορετικός στα εκτός έδρας ματς του. Δυσκολεύεται να «ξεπεράσει» τις κλειστές άμυνες και να βρει εύκολα γκολ και για τον λόγο αυτό, η προσοχή, την οποία απαιτεί το ματς στο Αγρίνιο, είναι… πολλαπλάσια!

Ο Θρύλος δεν τα κατάφερε στην Ξάνθη, όπως δεν τα κατάφερε και στη Νέα Σμύρνη και τα ματς αυτά αποτελούν οδηγούς, ώστε το εμπόδιο του Παναιτωλικού να ξεπεραστεί και ο Ολυμπιακός να συνεχίσει νικηφόρα, στον δρόμο προς το 45ο.

Διαβάστε επίσης