Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανοχή τέλος... «Κάθαρση» τώρα!

Ανοχή τέλος... «Κάθαρση» τώρα!
Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019 - 22:14

Τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο στο ελληνικό ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης»...

Ο Ολυμπιακός όση υπομονή έκανε, έκανε… Πλέον, δεν υπάρχει άλλη ανοχή… Και το δείχνει με κάθε τρόπο ότι είναι αποφασισμένος να κινηθεί με όλες τις νόμιμες οδούς, ώστε να δοθεί ένα τέλος στη σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι Πειραιώτες έχουν «ξεγυμνώσει» με αδιάσειστα στοιχεία την «εξυγίανση» και πλέον απομένουν οι αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων, μετά τις αποκαλύψεις των «ερυθρόλευκων» με επιστολή τους στην FIFA και στον Αυγενάκη για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην ΕΠΟ, για την ελληνική διαιτησία, αλλά και για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά στην αθλητική δικαιοσύνη.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν αφήνουν πλέον να πέσει τίποτα κάτω και έπειτα από τις πολύ σοβαρές αποκαλύψεις του «One» για την υπόθεση Σαββίδη-ΠΑΟΚ και Ξάνθης κινήθηκαν άμεσα και πάλι, στέλνοντας επιστολή στους Αυγενάκη και Λυσάνδρου, ενώ έκαναν καταγγελία και στην Ε.Ε.Α.

Είναι ώρα να έρθει η «κάθαρση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τα καταφέρει… Κόντρα σε ένα σύστημα που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να διατηρήσει την «εξυγίανση»...

Ωστόσο, όπως είχαν τονίσει και σε ανακοίνωσή τους οι Πειραιώτες, η αλήθεια αργά ή γρήγορα θα λάμψει… Ήδη έχουν κατατεθεί αδιάσειστα στοιχεία… Και τότε δε θα βρίσκουν… τρύπα να κρυφτούν όσοι έφεραν αυτή την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης

Βραβεύτηκε ο Ολυμπιακός για την κοινωνική προσφορά του! (pics)

Βραβεύτηκε ο Ολυμπιακός για την κοινωνική προσφορά του! (pics)

Οι «ερυθρόλευκοι» βραβεύτηκαν για το ανθρωπιστικό τους έργο στον Πειραιά και όχι μόνο, στη μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση-συναυλία που διοργάνωσε για 3η συνεχόμενη χρονιά η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

«Πετάει» η Ξάνθη, «τρέμει» ο ΠΑΟΚ...

«Πετάει» η Ξάνθη, «τρέμει» ο ΠΑΟΚ...

Οι Ακρίτες επικράτησαν με 3-0 του Απόλλωνα Λάρισας για το Κύπελλο Ελλάδος, προκαλώντας ανησυχία στις τάξεις του ΠΑΟΚ ενόψει του «ντέρμπι» του Σαββάτου (7/12).