Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Όλοι βλέπουμε τι γίνεται, όμως εμείς πρέπει να δούμε τη δουλειά μας…»

«Όλοι βλέπουμε τι γίνεται, όμως εμείς πρέπει να δούμε τη δουλειά μας…»
Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019 - 23:50

Ο Ολυμπιακός έχει έρθει αντιμέτωπος με ένα ολόκληρο σύστημα, την «εξυγίανση», προσπαθώντας να δώσει ένα τέλος στην σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ακολουθώντας όλες τις νόμιμες οδούς.

Ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι η δική τους δουλειά είναι να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο… Αυτή είναι η δουλειά τους και γι’ αυτό τον σκοπό προετοιμάζονται τις τελευταίες ημέρες. Φυσικά, και γνωρίζουν τι συμβαίνει και τις κινήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού, ωστόσο, είναι υποχρεωμένοι εκείνοι να κοιτάξουν τη δουλειά τους, όπως τους τόνισε και ο Μαρτίνς…

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Τετάρτης (4/12) στάθηκε αρκετά σε αυτό το κομμάτι, ότι οι παίκτες του δηλαδή θα πρέπει να μείνουν απόλυτα προσηλωμένοι στη δική τους δουλειά.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε στους παίκτες του: «Όλοι βλέπουμε τι γίνεται, αλλά πλέον πρέπει να δούμε τη δουλειά μας. Πρέπει να αφοσιωθούμε σε αυτό που κάνουμε μέσα στο γήπεδο και πως θα το κάνουμε καλύτερα».

Μάλιστα, στη συνέχεια ο τεχνικός των Πειραιωτών έκρουσε «καμπανάκι» για το ματς με τους Αγρινιώτες, τονίζοντας ότι δεν θα είναι εύκολο ματς και ότι δεν θα πρέπει να ξεγελαστούν από τη βαθμολογική θέση του Παναιτωλικού.

«Είναι τελευταίος στη βαθμολογία ο Παναιτωλικός, αλλά νομίζω πως με την εικόνα του δεν αξίζει να είναι εκεί. Έχουν παλέψει τα ματς και σε κάποια στάθηκαν και άτυχοι. Θα μας βάλουν δυσκολίες πολλές, θέλουν βαθμούς και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να κάνουμε τη δουλειά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά..

Διαβάστε επίσης

Ανοχή τέλος... «Κάθαρση» τώρα!

Ανοχή τέλος... «Κάθαρση» τώρα!

Ο Ολυμπιακός κινείται προς όλες τις νόμιμες οδούς, ώστε να δώσει ένα τέλος στη σαπίλα που υπάρχει στα χρόνια της «εξυγίανσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο…