Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μίχελ έφυγε από τον ΠΑΟΚ, όμως αποκάλυψε «πρόσφατη συζήτηση με τον Περέιρα»

Ο Μίχελ έφυγε από τον ΠΑΟΚ, όμως αποκάλυψε «πρόσφατη συζήτηση με τον Περέιρα»
Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019 - 23:05
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μπορεί ο Λούμπος Μίχελ να αποτελεί παρελθόν από αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, όμως ο Σλοβάκος έχει άποψη για όλα! Απόδειξη ότι βγαίνει συχνά σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης και στις 03/12 μίλησε μέχρι και για το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Αρχικά ο πρώην Σλοβάκος διεθνής ρέφερι και πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ, που έκανε συχνά και "ντου" στους ρέφερι, αποκάλυψε πως μετά τον πρώτο του χρόνο στον ΠΑΟΚ είχε ζητήσει από τον Σαββίδη να έρχονται ξένοι διαιτητές. «Και δικαιώνομαι», επεσήμανε ο Μίχελ. Λεπτομέρεια: Τους ξένους ρέφερι στα ντέρμπι «καθιέρωσε» η FIFA, αυτό ξέραμε οι κοινοί θνητοί, επειδή αυτό μας είχαν πληροφορήσει!

Ακόμη ο Μίχελ έκρινε τη διαιτησία του Μαρτίνεθ στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, άρα είδε το ματς: «Οι Ισπανοί είναι οι κορυφαίοι της Ευρώπης, είναι πιο πάνω και από τους Ιταλούς, Δεν υπάρχει λόγος να μιλάει κανείς για διαιτησία στο ντέρμπι του Καραϊσκάκης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μιλάει για διαιτησία σ΄ αυτό το ματς, ας κοιτάξει την ομάδα του. Αν υπήρχε ο Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε κερδίσει το παιχνίδι». Επίσης, από τις φράσεις «οι Ισπανοί είναι οι κορυφαίοι της Ευρώπης», και παράλληλα «είναι πιο πάνω και από τους Ιταλούς» φαίνεται ότι ο Μίχελ έχει άποψη για τη διεθνή διαιτησία, αν και ο πρώην διεθνής ρέφερι εδώ και πολλά χρόνια άλλαξε πλευρά, περνώντας σε αυτό των παραγόντων.

Και το εκπληκτικό; Ο Μίχελ αποκάλυψε και πρόσφατη συζήτηση με τον Περέιρα (σ.σ. διεθνείς διαιτητές υπήρξαν και οι δυο), ενώ εξέφρασε άποψη και για τους Ελληνες διεθνείς: «Σε πρόσφατη συζήτηση που είχα με τον Περέιρα και παρουσία του κ. Γκαγκάτση του είπα ότι οι Έλληνες διαιτητές έχουν ποιότητα. Για παράδειγμα ο Κομίνης είναι ο καλύτερος τεχνικά διαιτητής στην Ελλάδα, όμως δεν μπορεί να διαχειριστεί την πίεση στα ντέρμπι. Ο Τζήλος είναι πάρα πολύ καλός ρέφερι και θα πρέπει οι καλοί να επιβραβεύονται με περισσότερα παιχνίδια. Όμως οι περισσότεροι διαιτητές στην Ελλάδα δεν είναι ανεξάρτητοι»…

Διαβάστε επίσης

Η ομάδα τη δουλειά της...

Η ομάδα τη δουλειά της...

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του είναι απόλυτα επικεντρωμένοι στο ματς με τον Παναιτωλικό, όντες αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη...

Μπαίνει στο ροτέισον ο Μπρούνο...

Μπαίνει στο ροτέισον ο Μπρούνο...

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και όπως φαίνεται θα έχει τις ευκαιρίες του στη συνέχεια να δείξει την αξία του, βοηθώντας τους «ερυθρόλευκους».