Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ένα-ένα τα ματς, αλλά με ροτέισον και σχεδιασμό

Ένα-ένα τα ματς, αλλά με ροτέισον και σχεδιασμό
Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019 - 10:49

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του σημαντικά ματς. Εκείνο στο Αγρίνιο είναι κρίσιμο, καθώς «παίζεται» η πρώτη θέση στη Super League 1 και η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Θρύλος θέλει να φύγει νικητής από την έδρα του Παναιτωλικού και να συνεχίσει να προελαύνει, προς του 45ο. Ματς δύσκολο, το οποίο, όμως, ακολουθείται από ακόμη ένα δύσκολο, όσο και κρίσιμο. Ο Θρύλος παίζει την Τετάρτη το βράδυ, το ευρωπαϊκό του μέλλον και, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα θέλει να νικήσει, για να συνεχίσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ως, φυσικά, ο μοναδικός εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ετοιμάσει μία διαχείριση των δύο αγώνων, δίχως να μειώνει το ένα, έναντι του άλλου. Είναι λογικό ότι θα γίνει ένα σχετικό ροτέισον, στο Αγρίνιο, είτε στο αρχικό σχήμα, είτε με τις αλλαγές. Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια να… διαλέγει ματς.Όχι μόνο λόγο βαθμολογικού ενδιαφέροντος, αλλά, κυρίως, λόγω ονόματος Συλλόγου και ιστορίας. Ο Μαρτίνς, παρόλα αυτά, έχει παίκτες στο ρόστερ του, για να «παίξει μπάλα» και να εμφανίσει την ομάδα όπως πρέπει και στα δύο ματς.

Στόχος, άλλωστε, είναι μόνο οι νίκες. Και με αυτό, ως γνώμονα, δουλεύει ο Πορτογάλος τεχνικός, μαζί με τους παίκτες του.

Διαβάστε επίσης

«Δεν προκύπτει τίποτα»

«Δεν προκύπτει τίποτα»

Ο Ολυμπιακός απολογήθηκε στη Super League και ζήτησε να τιμωρηθεί μόνο με πρόστιμο. Καραπαπάς: «Κάποιοι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προκάλεσαν».

Επανεκκίνηση εκτός έδρας

Επανεκκίνηση εκτός έδρας

Ο Ολυμπιακός θέλει να αλλάξει την εικόνα του, μακριά από το Καραϊσκάκη. Το ματς με τον Παναιτωλικό είναι μια καλή αρχή, προς αυτή την κατεύθυνση.