Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τιμώρησαν τον Ολυμπιακό με το «έτσι θέλω»!

Τιμώρησαν τον Ολυμπιακό με το «έτσι θέλω»!
Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019 - 15:00
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μέγα σκάνδαλο! Με το «έτσι θέλω», το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε τον Ολυμπιακό με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 61.500 ευρώ, για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ποινή η οποία ήρθε επειδή… το «απαίτησε» η προπαγάνδα. Για γεγονότα που δεν αναγράφονται στο φύλλο αγώνα ή στην έκθεση του παρατηρητή, έρχεται μία απόφαση-σκάνδαλο!

Οι κανονισμοί είναι για να… τιμωρείται μόνο ο Ολυμπιακός, όπως φαίνεται, καθώς ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε μόνο με ένα μικρό πρόστιμο, για την επίθεση του φροντιστή στον Διούδη (στο ματς με τον ΠΑΟ), αλλά και για τα γεγονότα που κατήγγειλε ο Άρης, στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Φυσικά ο Ολυμπιακός θα ασκήσει έφεση, κατά της συγκεκριμένης απόφασης, ώστε αυτή να πέσει και να μη χρειαστεί να παίξει κεκλεισμένων των θυρών τα δύο προσεχή εντός έδρας ματς, με Λάρισα και Παναθηναϊκό! Πρόκειται για μία απαράδεκτη και άδικη απόφαση και ο Ολυμπιακός θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, νομικά, για να την καταρρίψει, καθώς έρχεται να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό, με βάση γεγονότα που δεν προκύπτουν από πουθενά, αλλά από μυθεύματα τα οποία «κατασκεύασε» η προπαγάνδα για τα συμφέροντα συγκεκριμένης ομάδας.

Αναλυτικά:

Δ/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/12/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 1/12/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/84/1/7-μβ από 3/12/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Συνολική χρηματική ποινή, εξήντα μίας χιλιάδων πεντακοσίων (61.500,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές».

Διαβάστε επίσης

«Δεν προκύπτει τίποτα»

«Δεν προκύπτει τίποτα»

Ο Ολυμπιακός απολογήθηκε στη Super League και ζήτησε να τιμωρηθεί μόνο με πρόστιμο. Καραπαπάς: «Κάποιοι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προκάλεσαν».