Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος τη δουλειά του (pic)

Ο Θρύλος τη δουλειά του (pic)
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019 - 13:31

Με τις τελευταίες λεπτομέρειες να έχουν ρυθμιστεί, από τον Πέδρο Μαρτίνς και τα πλάνα να έχουν ολοκληρωθεί, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος, για τη σημαντική, αποψινή «μάχη» του Αγρινίου, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Στις 20:00, ο Θρύλος τίθεται αντιμέτωπος με μία ομάδα, η οποία πάντα δημιουργεί προβλήματα και βάζει δύσκολα στον Ολυμπιακό. Με οδηγό το περσινό παιχνίδι, όμως και το άνετο 5-0, με το οποίο πέρασε, από το Αγρίνιο, ο Θρύλος δίνει απόψε ακόμη έναν σημαντικό αγώνα, με φόντο την κορυφή.

Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι, λίγο έως πολύ, γνωστά. Λείπει ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος, όπως και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, κάνει «αγώνα δρόμου» για να επιστρέψει στην ενεργό δράση, εντός των ημερών και να είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, την Τετάρτη. Ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται σε ένα 4-4-2, με τον Μεριά και τον Μπα να ερίζουν για μία θέση στο κέντρο της άμυνας. Ο Σουντανί αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα, επίσης, ως επιθετικός, μαζί με τον Ελ Αραμπί.

Ο Θρύλος ποντάρει πολλά στη δημιουργία και το γκολ και ο Πέδρο Μαρτίνς κρίνει ότι με τον Σουντανί και τον Ελ Αραμπί μπροστά, μπορεί να γίνει πολύ απειλητικός, μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού, αλλά να έχει και ουσία. Δηλαδή, γκολ.

Διαβάστε επίσης

Πρωτάθλημα μέσω των… εκτός έδρας

Πρωτάθλημα μέσω των… εκτός έδρας

Ο Ολυμπιακός θέλει, κόντρα στον Παναιτωλικό, να κάνει ένα μεγάλο restart στην επαρχία και να συνεχίσει παίρνοντας όλα τα εκτός έδρας, μέχρι το φινάλε!