Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έμεινε στην κορυφή, και τώρα όλα για τον «τελικό» με Ερυθρό Αστέρα!

Έμεινε στην κορυφή, και τώρα όλα για τον «τελικό» με Ερυθρό Αστέρα!
Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019 - 00:09

Έκανε το καθήκον του στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός, παίρνοντας τη νίκη με 3-0, παραμένοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» με ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο «καθάρισαν» τον Παναιτωλικό και πλέον επικεντρώνονται, έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία, στον «τελικό» με τον Ερυθρό Αστέρα την Τετάρτη (11/12) στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι Πειραιώτες παίζουν τη συνέχειά τους στην Ευρώπη στο ματς με τους Σέρβους και όπως είναι φυσιολογικό είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη, παίρνοντας την πρόκριση για τους «32» του Europa League.

Το πάθος στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ μεγάλο γι’ αυτή τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και από απόψε κιόλας έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται όλοι, ώστε να παρουσιαστούν όπως πρέπει σε αυτό το παιχνίδι, παίρνοντας την πολυπόθητη νίκη-πρόκριση.

Φυσικά, τεράστια «δίψα» και ανυπομονησία υπάρχει και στις τάξεις του κόσμου, ο οποίος ετοιμάζεται για μαγική ατμόσφαιρα στο Ναό, με ελάχιστα εισιτήρια να έχουν απομείνει απούλητα, τα οποία είναι θέμα ημερών ή και ωρών να εξαφανιστούν.

Διαβάστε επίσης

«Αγρίμιο»…

«Αγρίμιο»…

Ο Ολυμπιακός ήταν επιβλητικός στο Αγρίνιο. Επιθετικά έδειξε ότι έχει… χίλιους τρόπους να φτιάχνει και να βάζει γκολ.