Ντουντούκα
Ο Θρύλος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

To 4-2-3-1 του φινάλε

To 4-2-3-1 του φινάλε
Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019 - 14:15

Αρκετές δοκιμές έκανε χθες στο Αγρίνιο, ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία, μετά το άνετο 3-0 του πρώτου μέρους, στο οποίο έφτασε η ομάδα του, να ρίξει στο χορτάρι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει αρκετά (ή και καθόλου). Βασικός, μεταξύ αυτών, άρχισε ο Ουσεϊνού Μπα.

Κάποια στιγμή μέσα στο ματ, λοιπόν, ο Μαρτίνς γύρισε τη διάταξη σε 4-2-3-1 και έχοντας στο χορτάρι τους Μπρούνο και Ραντζέλοβιτς τη διαμόρφωσε ως εξής: Ο Ραντζέλοβιτς ήταν στη μία πτέρυγα, ο Μασούρας στην άλλη και ανάμεσά τους, ως συνδετικός κρίκος επίθεσης και μεσαίας γραμμής, ο Μπρούνο.

Ο Βραζιλιάνος πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα και έπαιξε και εσωτερικός χαφ και λίγο προς τα αριστερά, αλλά και «ψευτοδεκάρι» σε αυτό το 4-2-3-1, όπου αποτέλεσε τον μεσαίο στο «3». Ο Μπρούνο είχε καλές κινήσεις, αλλά φάνηκε ξεκάθαρα ότι του λείπει αγωνιστικός ρυθμός. Δεν είναι κακός παίκτης, άλλωστε, αλλά η αγωνιστική απραξία, σίγουρα κοστίζει.

Η ουσία είναι πως ο Ολυμπιακός έχει πολλούς τρόπους και μεγάλη ποικιλία, για να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο. Έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα μέσα σε ένα ματς και όσο το σύνολο δένει περισσότερο, τόσο πιο ωραία πράγματα θα βγαίνουν και στο χορτάρι.

Διαβάστε επίσης