Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κούγιας: «Κάποιοι δεν μας θέλουν στην 6αδα γιατί δεν έχουμε πουλήσει τις εγκαταστάσεις μας»

Κούγιας: «Κάποιοι δεν μας θέλουν στην 6αδα γιατί δεν έχουμε πουλήσει τις εγκαταστάσεις μας»
Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019 - 20:42

Την άποψή του ότι κάποιοι δεν θέλουν την ΑΕΛ στην 6αδα του βαθμολογικού πίνακα λόγω του γεγονότος ότι δεν έχει πουλήσει τις εγκαταστάσεις της ομάδας εξέφρασε με προσωπική του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας, αφήνοντας σαφείς αιχμές, λίγες ημέρες μετά τις αποκαλύψεις του «One» για την υπόθεση Σαββίδη-Ξάνθης και ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ μετά το τέλος της ισοπαλίας με 1-1 κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη υποστήριξε επίσης ότι η ομάδα του δέχεται πόλεμο, υπογραμμίζοντας ότι θα ζητήσει από τον Περέιρα να μην ορίζονται διαιτητές από την Ένωση Μακεδονίας…

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Συγχαρητήρια σε όλους!

Αντρικός βαθμός κόντρα σε όλους…

Θα επισκεφθώ τον κ. Περέιρα και θα του ζητήσω να μην ορίζονται διαιτητές είτε αγώνα, είτε στο VAR, είτε βοηθοί, είτε τέταρτοι από την Ένωση Μακεδονίας.

Κάποιοι δεν μας θέλουν στην εξάδα, γιατί δεν έχουμε πουλήσει ακόμα τις εγκαταστάσεις μας.

Ευτυχώς πάνε καλά τα δικαστήρια μου, γιατί αν είχα πτωχεύσει όπως ο Πανόπουλος, ο Συγγελίδης και κάποιοι άλλοι, βεβαίως λόγω της κρίσης, μπορεί κι εγώ να κράταγα την ομάδα (καινούργια μόδα αυτή – παγκόσμια πρωτοτυπία) και να πούλαγα το προπονητικό, που αν δεν είναι καλύτερο, είναι τουλάχιστον ισάξιο της Ξάνθης.

Να δω τώρα που θα φτιάξω και το ξενοδοχείο τι προτάσεις θα έχω!

Θα είμαστε η ομάδα ανέκδοτο…

Θα παίζουμε στο γήπεδο του Πηλαδάκη που πληρώνω 500 χιλιάρικα το χρόνο (με κατασκευή νέου χλοοτάπητα, έξοδα συντηρήσεως 40 χιλιάρικα το χρόνο, σεκιούριτι και καθαριότητα 80 χιλιάρικα το χρόνο) και θα μένουμε στο ξενοδοχείο και θα κάνουμε προπόνηση στις εγκαταστάσεις του επενδυτή, που θα μου δώσει τα εκατομμύρια για να έχει θέα τον Όλυμπο, αφού όπως μάθαμε ο επενδυτής της Ξάνθης και ο μελλοντικός του Παναιτωλικού έχουν τόση σχέση με το ποδόσφαιρο, που βρήκαν μια ποδοσφαιρική μπάλα και την πήγαν στο αστυνομικό τμήμα νομίζοντας ότι είναι βόμβα.

Λατρεία κι αυτή με τις εγκαταστάσεις, αντί να πάνε να πάρουν κανένα ωραίο σπίτι».

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός στην κορυφή σε αυτό το πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός στην κορυφή σε αυτό το πρωτάθλημα!

Ο Θρύλος ολοκλήρωσε τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κάτι το οποίο αποτελεί άθλο, ελέω «εξυγίανσης», με το 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ και την ίδια ώρα την εχθρική διαιτησία απέναντί του.