Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμΕΑ για Ερυθρό Αστέρα

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμΕΑ για Ερυθρό Αστέρα
Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019 - 14:02

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμΕΑ για την αναμέτρηση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα την Τετάρτη (11/12, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, όπως ανακοίνωσε και ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της της Φάσης των Ομίλων του UEFA Champions League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Ερυθρός Αστέρας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Τετάρτη 11/12/19 και ώρα 22:00, ενημερώνει τους φίλους/AμεΑ της ομάδας για τα εξής:
Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2, και έχει προβλεφθεί να εξυπηρετούν 40 άτομα με τους συνοδούς τους, τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – ΑμεΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι – ΑμεΑ, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους».

Διαβάστε επίσης

Ο Ορσάτο σφυρίζει με Ερυθρό Αστέρα

Ο Ορσάτο σφυρίζει με Ερυθρό Αστέρα

Ο 43χρονος Ιταλός ρέφερι ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση κόντρα στους «ερυθρόλευκους» της Σερβίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.