Ντουντούκα
Πρόκριση στη Βουλγαρία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βραβείο Fair Play σε Ολυμπιακό! (videos, pics)

Βραβείο Fair Play σε Ολυμπιακό! (videos, pics)
Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019 - 20:13

Το βραβείο του «ευ αγωνίζεσθαι» έλαβε ο Ολυμπιακός μαζί με την ΑΕΚ στα βραβεία ΠΣΑΤ για τη σπουδαία κίνηση στο μεταξύ τους ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την Μυρτώ και την Τόνια.

Στη βράβευση αυτή βρέθηκε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, ο οποίος έκανε και δηλώσεις, τονίζοντας ότι είναι χρέος όλων να βγάλουν στην επιφάνεια όλων όσους μας ενώνουν, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Γαβαλά:

«Εξοχότατε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, κυρίες και κύριοι, θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Ανδρέα για το ουσιαστικό ενδιαφέρον που έδειξε προκειμένου να υλοποιηθεί κάτι πρωτόγνωρο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όταν έσβησαν οι προβολείς και η Μυρτώ αποχωρούσε από το Καραϊσκάκη, ήταν γεμάτη συναισθήματα. Χαρούμενη για όλα όσα έζησε στη διάρκεια του ντέρμπι.

Η έντονα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα στις εξέδρες κατά την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο, αποκαλύπτει το μονοπάτι που ως Ολυμπιακός επιλέγουμε να ακολουθήσουμε στην ποδοσφαιρική καθημερινότητά μας. Όπως και o τρόπος με τον οποίο η Τόνια υποδέχθηκε τη Μυρτώ, παρακολουθώντας η μία δίπλα στην άλλη στο ντέρμπι.

Είναι χρέος μας απέναντι στις επόμενες γενιές, να βγάλουμε στην επιφάνεια όλα όσα μας ενώνουν».

Θυμηθείτε τις συγκινητικές στιγμές στο «Γ. Καραϊσκάκης»...

Διαβάστε επίσης