Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοβάσεβιτς: «Ο Μαρινάκης αγαπάει πολύ τον Ολυμπιακό!»

Κοβάσεβιτς: «Ο Μαρινάκης αγαπάει πολύ τον Ολυμπιακό!»
Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019 - 23:32

Η αντίστροφη μέτρηση για τον «τελικό» του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την έκτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Champions League, έχει ξεκινήσει! Με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που γνωρίζει και τις δύο ομάδες, να μιλά για το μεγάλο ματς σε σερβική ιστοσελίδα…

Ο Βετεράνος επιθετικός έχρισε φαβορί τον Θρύλο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί!

Τόνισε αρχικά: «Γνωρίζουμε πως οι δύο ομάδες διατηρούν αδελφικές σχέσεις, αλλά ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για την Ευρώπη. Και ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας θέλουν να προκριθούν στο Europa League. Υπάρχει αδελφοποίηση ανάμεσα στους δύο συλλόγους, αλλά όταν αναφερόμαστε στο ματς τα πράγματα είναι αλλιώς… Περιμένω γεμάτο γήπεδο και πολύ φασαρία. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Φυσικά και θα είμαι στο γήπεδο, αλλά μην με ρωτάτε ποιον θα υποστηρίζω. Περιμένω ωραία ατμόσφαιρα και ένα καλό παιχνίδι. Επαναλαμβάνω, πως ο Ολυμπιακός είναι φαβορί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πάρει σίγουρα τη νίκη».

Και πρόσθεσε: «Έχω πολύ φιλικές σχέσεις με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πολύ τον Ολυμπιακό. Έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα στο σύλλογο και έχουν έρθει μεγάλοι παίκτες…».

Στη συνέχεια, ο Κοβάσεβιτς δήλωσε: «Ο Αστέρας έχει κάνει σπουδαία πράγματα και το έργο του Μιλόγεβιτς είναι σπουδαίο. Έχει παίξει δύο σερί σεζόν στο Champions League και έτσι αυξάνει τη φήμη του».

Με τον Ντάρκο να συμπληρώνει, για τον Ελ Αραμπί: «Είναι ένας σπουδαίος παίκτης που σκόραρε συνεχώς στην Ισπανία και τώρα το κάνει στην Ελλάδα. Στα μεγάλα παιχνίδια είναι πάντα παρών. Υπάρχει και ο Γκερέρο, ενώ πολύ καλούς επιθετικούς έχει ο Ερυθρός Αστέρας όπως ο Πάβκοβ, ο Τομάνε και ο Μποάκιε, οι οποίοι είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά».

Διαβάστε επίσης

Θρύλε μου, κάντο ξανά! (videos)

Θρύλε μου, κάντο ξανά! (videos)

Οι «τελικοί» ταιριάζουν στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα παίρνοντας την πρόκριση για τους «32» του Europa League.

«Τσουνάμι» αντιδράσεων για το ΠΑΟΚ-Ξάνθη! (video)

«Τσουνάμι» αντιδράσεων για το ΠΑΟΚ-Ξάνθη! (video)

Απίστευτα σχόλια απ’ όλο το χώρο του ποδοσφαίρου για το ματς του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, το οποίο πραγματοποιήθηκε παρά τις σοβαρές αποκαλύψεις του «One» και την καταγγελία του Ολυμπιακού στην Ε.Ε.Α. Δείτε το βίντεο από το μεγάλο κανάλι.