Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε μια εξήγηση από FIFA και UEFA γιατί κρατάνε Περέιρα, Μαρίν και... λοιπούς

Ούτε μια εξήγηση από FIFA και UEFA γιατί κρατάνε Περέιρα, Μαρίν και... λοιπούς
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 - 08:54
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η εικόνα της διαιτησίας είναι ξεκάθαρη και είναι η εξής: Χειρότερα δεν γίνεται, καθώς εκεί που νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, τελικά διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε δει τίποτα. Παρόλα αυτά, η FIFA και η UEFA αποδεικνύουν ότι δεν σέβονται τον ρόλο τους, αφού οι μόνες αποφάσεις που πήραν είναι να κρατήσουν τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη που τα είχαν κάνει μαντάρα, να φέρουν τον Πορτογάλο Περέιρα, όμως, επειδή, κι αυτός τα έκανε μαντάρα, έφεραν τον Ισπανό Μαρίν και για να μην έχουν παράπονο οι βοηθοί έφεραν και τον Σουηδό Λίντμπεργκ. Βάλτε και τους Καλύβα, Ιωσηφόγλου για να κάνουν τη... λάντζα των μικρών κατηγοριών.

Με όλους αυτούς, και με ΚΕΔ που κοστίζει 700.000 ευρώ τον χρόνο, δεν ήθελε και πολύ η διαιτησία να γίνει Πύργος της Βαβέλ. Άλλωστε, φέρνουν και κάτι απίθανους ξένους ρέφερι για να μην υπάρχουν εντάσεις, όμως σε όλα τα ματς που ήρθαν (σ.σ. μέχρι και στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2) κατάφεραν το εντελώς αντίθετο. Θυμίζουμε ότι ο Ελβετός Κλόσνερ έγραψε στο φύλλο αγώνα για το «ντου» του Μελισσανίδη και του Γιάννη Παπαδόπουλου στο ημίχρονο, εννοείται στο ημίχρονο του ντέρμπι των «δικεφάλων».

Υπάρχουν παρά πολύ λόγοι για να φύγουν οι Ελληνες και οι ξένοι της ΚΕΔ, με πρώτο και καλύτερο ότι δεν προσφέρουν τίποτα, παρά από τους ορισμούς τους ξεκινά ο κατήφορος. Είναι φανερό πως απέτυχαν μέχρι και στις επιλογές των ξένων διαιτητών και η βαθμολογία αλλοιώνεται συνεχώς. Παρόλα αυτά η μόνιμη ...καραμέλα είναι ότι τους στηρίζουν FIFA και UEFA, όμως δεν εξηγούν τους λόγους από τη στιγμή που υπάρχουν κακές διαιτησίες. FIFA και UEFA νομίζουν ότι η διαιτησία είναι τσιφλίκι τους.

Διαβάστε επίσης