Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εδώ να μείνεις

Εδώ να μείνεις
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 - 09:59

Είναι ένας σοβαρός ποδοσφαιριστής, υψηλότατου επιπέδου και, στ’ αλήθεια, μία τρομερή μονάδα, στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ο Γκιλιέρμε Τόρες αποτελεί ένα μοναδικό, ξεχωριστό κεφάλαιο, για τον Ολυμπιακό της εποχής μας και κάθε συζήτηση, για την ανανέωση του συμβολαίου του, η οποία θα σημάνει την παραμονή του Βραζιλιάνου στο λιμάνι και για τα επόμενα χρόνια, μόνο χαρά μπορεί να φέρνει στους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Η Διοίκηση του Ολυμπιακού βλέπει πάντοτε μπροστά. Παίζοντας πάντοτε με τις πιθανότητες και την τύχη, αφού χρειάζεται να έχεις και αυτούς τους δύο παράγοντες με το μέρος σου, όταν κάνεις μεταγραφές ή ανανεώσεις παικτών, οι παράγοντες του Ολυμπιακού διαβάζουν άριστα τις καταστάσεις και προχωρούν στις καλύτερες αποφάσεις. Τις σωστές αποφάσεις. Ο κ. Μαρινάκης έχει δείξει, με τις κινήσεις του, ειδικά τα τελευταία χρόνια, ότι έχει περάσει τον Ολυμπιακό σε άλλο επίπεδο επαφής με το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Σε άλλο επίπεδο εύρεσης παικτών. Σε άλλο επίπεδο συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, με συλλόγους και παίκτες, για μεταγραφές, πωλήσεις, δανεισμούς (in-out).

Η πρόθεση της Διοίκησης του Ολυμπιακού να κρατήσει στο λιμάνι τον Γκιλιέρμε, έναν από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές της εξέδρας, φέρει χαρά στις τάξεις των φιλάθλων. Ο Γκιλιέρμε είναι ο συνδετικός κρίκος του Ολυμπιακού, στη μεσαία γραμμή, κάνοντας το παιχνίδι της ομάδας κλάσεις ανώτερο, όταν αγωνίζεται. Δίχως καμία διάθεση να μειωθεί η αξία και η συνεισφορά των άλλων χαφ (Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπεζνιά, ακόμη και ο Μπρούνο). Είναι όλοι τους πολύ ποιοτικοί παίκτες και συνεισφέρουν τα μέγιστα, όμως ο Γκιλιέρμε έχει αποδειχθεί, πραγματικά, κάτι το ξεχωριστό, στη μεσαία γραμμή του Θρύλου. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιό του λήγει σε 18 μήνες από τώρα. Το ότι η Διοίκηση σπεύδει να βάλει μπροστά το θέμα ανανέωσής του, δείχνει καλό άριστο προγραμματισμό!

Διαβάστε επίσης

Έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις!

Έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού αντιλαμβάνονται τις ευθύνες τους και, μέσα σε πνεύμα ομοψυχίας, είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα, για νίκες και… αποδείξεις!