Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις!

Έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις!
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 - 10:48

Έχουν δουλέψει σκληρά. Από πολύ νωρίς στη σεζόν. Την ώρα κατά την οποία άλλες ομάδες έκαναν… διακοπές, ο Ολυμπιακός είχε αρχίσει να προετοιμάζεται, για τη νέα σεζόν και οι παίκτες του να δουλεύουν σκληρά. Έκτοτε πέτυχαν πολλά. Προκρίσεις, νίκες, διακρίσεις. Σημαντικές επιτυχίες, σε ελληνικό, αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Έκαναν το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας να τους αναγνωρίσει, ως τους καλύτερους και να λέει πως ο Ολυμπιακός είναι η πλέον ποιοτική ομάδα, στην χώρα. Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου, όμως, βρίσκονται, αυτή την ώρα, μπροστά σε μία ακόμη, μεγάλη, πρόκληση!

Στην κορυφή του πρωταθλήματος, η κατάκτηση του οποίου παραμένει ο πρώτος και μεγαλύτερος στόχος, στη σεζόν, έχουν… συγκάτοικο. Το πρώτο που πρέπει να κάνουν, λοιπόν, είναι να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες στη Super League 1. Στο Champions League παίζουν, αύριο κιόλας, το -συνολικό- ευρωπαϊκό τους μέλλον. Την παρουσία τους, ή μη, στο Europa League και τη δυνατότητα να συνεχίσουν να φορούν το ευρωπαϊκό τους «κοστούμι» και μέσα στο 2020. Το έτερο που πρέπει να κάνουν, λοιπόν, είναι να αποκλείσουν αύριο το βράδυ, τον Ερυθρό Αστέρα.

Μέσα σε πνεύμα ομοψυχίας, οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν συζητήσει πολύ μεταξύ τους. Αναγνωρίζουν τις ευθύνες τους. Αναγνωρίζουν τις υποχρεώσεις τους και είναι έτοιμοι να δώσουν τις απαντήσεις που πρέπει! Και προς τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος τους στηρίζει και γεμίζει το γήπεδο, για να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους, αλλά και στους… απέναντι. Σε όλους εκείνους, οι οποίοι τους αμφισβητούν.

«Νίκες μέχρι το τέλος», λοιπόν, είναι η κουβέντα, η οποία ακούγεται ολοένα και πιο πολύ, στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου στο Ρέντη. Με πείσμα και ανεβασμένη διάθεση, οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι, αρχής γενομένης από αύριο το βράδυ, κιόλας, να κάνουν αυτό που πρέπει. Και να πάρουν αυτό που τους αξίζει…

Διαβάστε επίσης