Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάνω από 2.000 ΓΑΥΡΟΙ στην Τρίπολη!

Πάνω από 2.000 ΓΑΥΡΟΙ στην Τρίπολη!
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 - 14:28

Κοντά στην ομάδα θα είναι για ακόμη μία φορά οι ΓΑΥΡΟΙ, όπως κάνουν πάντοτε, όπου τους επιτρέπεται και διατίθενται εισιτήρια, για φιλοξενούμενους! Οι φίλοι του Ολυμπιακού, λοιπόν, θα μπορούν μεμονωμένα, να προμηθευτούν εισιτήρια, για το ματς της Κυριακής (19:30), στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου!

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός και κατόπιν ενημέρωσης, την οποία έλαβε από τους Αρκάδες, όσοι φίλοι του Ολυμπιακού θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο, μπορούν να το κάνουν από την μπουτίκ του Αστέρα Τρίπολης, Τετάρτη έως Παρασκευή σε ώρες καταστημάτων και την Κυριακή από τις 14:00 έως τη σέντρα του αγώνα, από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού συνηθίζει να δίνει το παρών στην Τρίπολη και να δημιουργεί ωραία εξέδρα, με παλμό, συνθήματα και τραγούδι, υπέρ της ομάδας που αγαπά. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί, εκ νέου και την Κυριακή, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να αφήνουν ξανά το στίγμα τους, στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης και να βοηθούν τον Θρύλο να φύγει με το «διπλό».

Αναμένεται να είναι παρόντες πάνω από 2.000!

Διαβάστε επίσης

Στη φόρα τα... σημεία και τέρατα της ΕΠΟ!

Στη φόρα τα... σημεία και τέρατα της ΕΠΟ!

Επιστολή-καταπέλτης στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη για «προσλήψεις δεκάδων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ», «ευνοούμενους αυλικούς» και «δεκαπέντε ανθρώπους που κοστίζουν όσο το σύνολο του προσωπικού»!