Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανακοίνωσε sold out ο Ολυμπιακός!

Ανακοίνωσε sold out ο Ολυμπιακός!
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 - 16:49

Κάτι περισσότερο από 24 ώρες έμειναν, για τη μεγάλη «μάχη» του Θρύλου, στο Champions League, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα! Η ΠΑΕ, μέσω του Διευθυντή Επικοινωνίας, Νίκου Γαβαλά, ανακοίνωσε, κατά τη συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς και του Αβραάμ Παπαδόπουλου, sold out, για ακόμη μία φορά, στο Καραϊσκάκη! Ο Θρύλος θα έχει ξανά το κάστρο του γεμάτο και με τον κόσμο στο πλευρό του, θα κυνηγήσει μέχρις εσχάτων την πρόκριση στο Europa League, ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη και μετά το νέο έτος!

Τα τελευταία εισιτήρια, που είχαν τεθεί σε διάθεση, από επιστροφές της UEFA και των χορηγών, τέθηκαν σε διάθεση στο κοινό και… εξαφανίστηκαν! Το Καραϊσκάκη θα είναι και πάλι γεμάτο και έτοιμο για… έκρηξη, με τον Ολυμπιακό να νικά και να παίρνει την πρόκριση. Η ατμόσφαιρα, με Έλληνες και Σέρβους φιλάθλους αναμένεται υπέροχη και το γήπεδο θα… κοχλάζει!

Διαβάστε επίσης

«Να πάρουμε την πρόκριση που δικαιούμαστε!»

«Να πάρουμε την πρόκριση που δικαιούμαστε!»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, τόνισε ότι μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού, είναι να συνεχίσει και τη νέα χρονιά να αγωνίζεται στην Ευρώπη!

Στη φόρα τα... σημεία και τέρατα της ΕΠΟ!

Στη φόρα τα... σημεία και τέρατα της ΕΠΟ!

Επιστολή-καταπέλτης στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη για «προσλήψεις δεκάδων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ», «ευνοούμενους αυλικούς» και «δεκαπέντε ανθρώπους που κοστίζουν όσο το σύνολο του προσωπικού»!