Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μεγάλο κίνητρο να συνεχίσουμε, χαρούμενος που γυρίζω εδώ»

«Μεγάλο κίνητρο να συνεχίσουμε, χαρούμενος που γυρίζω εδώ»
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 - 19:05

Ιδιαίτερο είναι το παιχνίδι της Τετάρτης (11/12), ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τον Μάρκο Μάριν.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» της Σερβίας επιστρέφει στο Ναό, μετά την αποχώρησή του από τον Πειραιά, σε ένα ματς στο οποίο στην ομάδα του αρκεί και η ισοπαλία, προκειμένου να είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση για τους «32» του Europa League.

Ο Μάριν εκπροσώπησε τους παίκτες της ομάδας του στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε, ότι είναι ωραίο το συναίσθημα να επιστρέφει στο Φάληρο, ενώ ανέφερε ότι στόχος της ομάδας του δεν είναι μόνο η πρόκριση αλλά και η νίκη.

Αναλυτικά, ο Μάρκο Μάριν μίλησε...

Για την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης»:

«Καλησπέρα σε όλους. Βέβαια ξέρουμε την υποστήριξη για τον κόσμο. Είμαστε όμως έτοιμοι να κερδίσουμε αύριο».

Για το εάν υπάρχει έξτρα κίνητρο λόγω του παρελθόντος με την φανέλα του Ολυμπιακού:

«Δεν υπάρχει πιο μεγάλο κίνητρο από το να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Το πως νιώθει για την επιστροφή του στο Φάληρο:

«Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να γυρίζω εδώ. Είχαμε πολλές επιτυχίες και χαρές και πήραμε τίτλο. Αύριο θα είμαι εδώ για τον Ερυθρό Αστέρα και θέλουμε να περάσουμε και να γράψουμε ιστορία. Θα είναι ωραία να δω παλιούς γνώριμους, παλιούς συμπαίκτες και φίλους. Όμως για τον αγώνα θα είμαι για την ομάδα μου».

Για το τι ιδιαίτερο θυμάται από τον Ολυμπιακό (κάποια στιγμή ή πρόσωπο):

«Είναι δύσκολο να εστιάσω σε ένα πρόσωπο. Θα είμαι χαρούμενος να δω τον γιατρό, άλλα μέλη ή φίλους μου όπως ο Ομάρ. Όπως είπα όμως πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και στον στόχο μας».

Διαβάστε επίσης

Στο Ναό ο Ερυθρός Αστέρας! (pics)

Στο Ναό ο Ερυθρός Αστέρας! (pics)

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό, για το Champions League...