Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το σχέδιο... πρόκρισης του Μαρτίνς!

Το σχέδιο... πρόκρισης του Μαρτίνς!
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 - 22:48

Η μεγάλη ώρα σχεδόν έφτασε. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει (11/12, 22:00) τον Ερυθρό Αστέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Champions League. Με έναν και μόνο στόχο. Τη νίκη και, συνάμα, την πρόκριση στους «32» του Europa League!

Ο Θρύλος ξέρει τον τρόπο, για να προκριθεί. Το έχει κάνει, άλλωστε, πολλές φορές στην ευρωπαϊκή του ιστορία. Και με τη «συνταγή» του Πέδρο Μαρτίνς, θέλει να το πετύχει άλλη μία φορά. Τι σκέφτεται, λοιπόν, ο Πορτογάλος κόουτς;

Μοναδικό ερωτηματικό για την ενδεκάδα των Πειραιωτών φέρεται να αποτελεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει την Τετάρτη το πρωί. Εάν αισθανθεί ενοχλήσεις, τότε στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Ρούμπεν Σεμέδο και Γιασίν Μεριά...

Από εκεί και πέρα, ο Ζοσέ Σα αναμένεται να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Με τους Ομάρ Ελαμπντελαουί και Κώστα Τσιμίκα να αποτελούν τα «ερυθρόλευκα» μπακ.

Στον άξονα θα βρεθούν οι Καμαρά, Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκης, ενώ οι Ποντένσε και Μασούρας στα εξτρέμ, δεξιά και αριστερά. Με τον Ελ Αραμπί να αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στην επίθεση του Θρύλου!

4-3-3, λοιπόν, για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές του Μαρτίνς...

Διαβάστε επίσης