Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε εξέλιξη το πάρτι της Θύρας 7 στα αδέρφια μας!

Σε εξέλιξη το πάρτι της Θύρας 7 στα αδέρφια μας!
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 - 00:12

Μπορεί το ματς να είναι το βράδυ της Τετάρτης, αλλά οπαδοί του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα, άρχισαν από σήμερα Τρίτη να δείχνουν την αδερφική τους σχέση.

Έτσι, το βράδυ της Τρίτης έγινε πάρτι προς τιμή των αδερφών μας που ήρθαν από τη Σερβία, ώστε να παρακολουθήσουν το ματς της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Όπως θα θυμάστε ίσως, στο Βελιγράδι οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα είχαν κάνει πάρτι για τους Έλληνες που είχαν ταξιδέψει για την αναμέτρηση του «Μαρακανά».

Η Θύρα 7 δεν θα μπορούσε να μείνει έτσι και ανταπέδωσε με πάρτι που είναι σε εξέλιξη.

Πολλά τα συνθήματα, σε μια μίνι προετοιμασία για το ματς της Τετάρτης. Εκεί που αντίπαλοι θα βρεθούν για 90 λεπτά μόνο οι 22 ποδοσφαιριστές.

Οι dj του event παίζουν τόσο ελληνική όσο και σέρβικη μουσική και θα είναι μια ακόμη βραδιά που αφήνει το δικό της χρώμα στο οπαδικό κίνημα.

Διαβάστε επίσης

«Μάχη μέχρι τη νίκη» (pic)

«Μάχη μέχρι τη νίκη» (pic)

Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά ενόψει του ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στον Ναό, για το Champions League...

Ξέρει από... τελικούς, μπορεί την πρόκριση!

Ξέρει από... τελικούς, μπορεί την πρόκριση!

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Τετάρτη (11/12, 22:00) τον Ερυθρό Αστέρα στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League! Στόχος; Το εισιτήριο για το Europa League...