Ντουντούκα
Γαλλίδα, η σειρά σου...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Καραπαπάς: «90 λεπτά με το μαχαίρι στα δόντια!»

Καραπαπάς: «90 λεπτά με το μαχαίρι στα δόντια!»
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 - 16:02

Μία σημαντική αναμέτρηση έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, απόψε, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο Θρύλος κοντράρεται με τον Ερυθρό Αστέρα, στο γήπεδο, για μία πρόκριση, όμως στην εξέδρα, οι οπαδοί θα φτιάξουν μία υπέροχη, αδερφική ατμόσφαιρα. Αυτό έσπευσε να ξεκαθαρίσει με δηλώσεις του, στον Sport24 Radio 103,3 ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς.

«Είναι σημαντικό, όχι μόνο για τον Σύλλογο, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το να περάσει ο Ολυμπιακός στους “32” του Europa League. Στο χορτάρι θα γίνει μία «μάχη» και οι ποδοσφαιριστές μας θα μπουν «με το μαχαίρι στα δόντια», για να νικήσουν. Στην εξέδρα οι οπαδοί θα κάνουν μία τρομερή ατμόσφαιρα, αλλά μέσα στο χορτάρι θα γίνει μία “μάχη” 90 λεπτών. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν άπαντες.

Η ομάδα δεν θα επηρεαστεί, από την ατμόσφαιρα στην εξέδρα, όπως και οι παίκτες του Αστέρα δεν επηρεάστηκαν από την ατμόσφαιρα στο Μαρακανά. Άλλο πράγμα η φιλία, η οποία συνεχίζεται και θα υπάρχει για πάντα. Άλλο ένας αγώνας και μία πρόκριση. Δεν υπάρχει τίποτα χαλαρό. Θα είναι μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, όπως και στο Βελιγράδι, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με τον αγώνα και όσα θα γίνουν στο χορτάρι», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καραπαπάς.

Πριν την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, βέβαια, ο Ολυμπιακός έχει και μία άλλη «μάχη», στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, για την ποινή των 2 αγωνιστικών που του επέβαλε η Πειθαρχική της Super League, για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Εκδικάζεται σε λίγη ώρα και θέλουμε να πέσει η ποινή των δύο αγωνιστικών, που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο που μας επιβλήθηκε. Εδώ σε άλλα παιχνίδια χτυπούν τους ποδοσφαιριστές και δεν υπάρχει τίποτα στις εκθέσεις της αστυνομίας και του παρατηρητή. Οτιδήποτε γίνεται στον Ολυμπιακό μεγεθύνεται. Θα εξηγήσουμε στην πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Ο., εδώ στο Εφετείο, τι έχει συμβεί με την ελπίδα να πέσει η ποινή. Είναι και λίγο πρόκληση για τον κόσμο στου Ολυμπιακού, ανά πάσα στιγμή, να κλείνει το γήπεδο, να χάνουμε βαθμούς και να γίνεται το οτιδήποτε.

Σε οποιοδήποτε περιστατικό σε πολύ μεγάλο βαθμό παίζει ρόλο και κομμάτι του Τύπου που αλλοιώνει εντελώς τα γεγονότα. Μην ξεχνάτε, όμως, ότι δεν παίζουν ρόλο αυτά. Ρόλο παίζουν οι εκθέσεις των παρατηρητών και των αρμοδίων οργάνων. Έχουμε, λοιπόν, παρατηρήσει ότι στις εκθέσεις των παρατηρητών και των αρμοδίων οργάνων κάποια πράγματα μεγεθύνονται και πέφτουν στον Ολυμπιακό ευθύνες που δεν του αναλογούν. Ελπίζω το δευτεροβάθμιο όργανο να κρίνει σωστά και να απαλλάξει τον Ολυμπιακό από την τιμωρία των αγωνιστικών, κάτι που είναι εντελώς αντιποδοσφαιρικό», τόνισε μεταξύ άλλων.

Κλείνοντας, ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, τόνισε ξανά: «Θέλουμε την αποψινή πρόκριση, όσο τίποτα άλλο! Πάμε να δώσουμε μια μεγάλη “μάχη” 90 λεπτών, για να την πάρουμε»!

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε επίσης