Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γεμάτο κέντρο και Μεριά στην άμυνα

Γεμάτο κέντρο και Μεριά στην άμυνα
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 - 16:28

Ο Θρύλος είναι έτοιμος για να δώσει την ύστατη «μάχη» πρόκρισης, στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League! Απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ο Ολυμπιακός παίζει μόνο για τη νίκη και την πρόκριση στους «32» του Europa League. Και για να το επιτύχει αυτό, ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει την ομάδα με το γνωστό 4-3-3 και ένα γεμάτο κέντρο. Καμαρά, Μπουχαλάκης και Γκιλιέρμε θα είναι οι τρεις του άξονα, οι οποίοι θα αναλάβουν να κλείσουν το κέντρο, να μαρκάρουν, να καλύψουν χώρους, αλλά και να δημιουργήσουν, το παιχνίδι που θα φέρει το, ή τα γκολ, που με τη σειρά τους, θα φέρουν την πρόκριση.

Ο Μαρτίνς θεωρεί πως το παιχνίδι θα κριθεί στον έλεγχο του κέντρου και ρίχνει εκεί το βάρος, ώστε ο Ολυμπιακός να αποκτήσει πλεονέκτημα και να κυριαρχήσει, στο χορτάρι του γηπέδου Καραϊσκάκη. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι στο τοπ της συγκέντρωσής τους, στο τοπ της απόδοσής τους και να κάνουν ελάχιστα, έως καθόλου λάθη! Όπως πρέπει να γίνεται, πάντα, σε κάθε αγώνα Champions League, αυτού του επιπέδου!

Σε ό,τι αφορά την άμυνα, ο Μαρτίνς πάει με την ετοιμότητα του Γιασίν Μεριά και τον επιλέγει να παίξει δίπλα στον Σεμέδο, στο κέντρο της άμυνας, για το αποψινό ματς. Ο Μεριά είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του το λάθος στο Tottenham Hotspur Stadium και να γράψει το όνομά του, δίπλα στους υπόλοιπους 14 παίκτες, οι οποίοι απόψε θα πάρουν μια μεγάλη πρόκριση, επί του Ερυθρού Αστέρα!

Διαβάστε επίσης