Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρωτοφανής κατασκευή τιμωρίας»

«Πρωτοφανής κατασκευή τιμωρίας»
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 - 18:40
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση, σχετικά με την έφεση του Ολυμπιακού για την ποινή των δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η προσφυγή των «ερυθρόλευκων» εκδικάστηκε και η απόφαση αναμένεται μέχρι την Παρασκευή (13/12).

Αξιο αναφοράς ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, όχι μόνο δεν δέχθηκε να καταθέσουν μάρτυρες αλλά ζήτησε από τον δικηγόρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ιωάννη Χατζησαββάογλου να στείλει το υπόμνημα μέχρι το βράδυ, ώστε η απόφαση να βγει μέχρι την Παρασκευή. Αν η ποινή παραμένει, ο Ολυμπιακός θα εκτίσει, δηλαδή θα παίξει χωρίς κόσμο, στους αγώνες με την ΑΕΛ και τον Παναθηναϊκό.

Στην αγόρευσή του, ο Ιωάννης Χατζησαββάογλου έκανε λόγο για «πρωτοφανή κατασκευή τιμωρίας», επειδή η ποινή επιβλήθηκε με βάση την έκθεση του παρατηρητή αγώνα, ο οποίος όμως δεν είδε το περιστατικό με τα ίδια του τα μάτια, παρά του το ανέφερε ο επικεφαλής της αστυνομίας, άρα δεν έπρεπε να το γράψει στην έκθεσή του. Ακόμη επεσήμανε ότι ο ΠΑΟΚ δεν κλήθηκε σε απολογία, αν και ο Μάτος πέταξε μπουκάλι εναντίον ατόμων που βρέθηκαν στο σημείο, επειδή είχαν πάει να πάρουν τις διαπιστεύσεις τους.

«Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε με σκοπό να δημιουργήσει επεισόδια. Τα μέλη της αποστολής πετούσαν μπουκάλια», κατάγγειλες ο Ιωάννης Χατζησαββάογλου. Ακόμη, πρόσθεσε ότι η πόρτα ήταν «στο στάδιο της επισκευής, δεν προλάβαμε να την φτιάξουμε, ενώ τα λεωφορεία και των δύο ομάδων, σταμάτησαν έξω από την είσοδο».

Η ποινή είναι σκάνδαλο και για έναν ακόμη λόγο. «Σας προτρέπω να δείτε τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ ήταν ευχαριστημένα από τη φιλοξενία», επεσήμανε ο Ιωάννης Χατζησαββάογλου, ο οποίος ζήτησε η απόφαση να εκδοθεί άμεσα.

Διαβάστε επίσης

To gavros.gr από νωρίς στο Ναό!

To gavros.gr από νωρίς στο Ναό!

Για όλα όσα συμβαίνουν πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του μεγάλου αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα.