Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευρώπη ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός!

Ευρώπη ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός!
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 - 00:11

Έτσι είναι. Οι επενδύσεις αποφέρουν καρπούς. Όχι τα… λόγια. Όχι τα… σχέδια μόνο. Η υλοποίησή τους. Η προσπάθεια, με το ρίσκο, με τα πάνω και τα κάτω. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και στην ομάδα του και δικαιώνεται! Έπιασε στην Ευρώπη το μίνιμουμ των στόχων του και θα συνεχίσει να παίζει σε αυτή και μετά τις γιορτές, την ώρα που άλλοι σταματούν από τον… Δεκαπενταύγουστο!

Ο Ολυμπιακός σέβεται το όνομά του, σέβεται την ιστορία του, σέβεται τον κόσμο του και την αξία του εμβλήματος, το οποίο οι ποδοσφαιριστές εκπροσωπούν!

Δεν σταματάει ποτέ να προσπαθεί. Τα βάζει με μεγαθήρια και ακόμη και αν… αδικείται, ή είναι άτυχος, δεν τα παρατάει ΠΟΤΕ! Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, κόντρα στον πόλεμο που δέχεται, ανελέητα, από όλες τις πλευρές, εντός των συνόρων, είναι ΕΔΩ! Είναι όρθιος και συνεχίζει να εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, επάξια!

Με προκρίσεις, με νίκες, με μεγαλειώδεις εμφανίσεις, ακόμη και όταν δεν νικά, αλλά και με ένα γήπεδο… ηφαίστειο! Με έναν κόσμο που όμοιός του δεν υπάρχει, στον κόσμο! Η ουσία δικαιώνεται. Η προσπάθεια αποδίδει και αποφέρει καρπούς! Ακόμη μία πρόκριση για τον μέγα Ολυμπιακό και… συνεχίζει να ονειρεύεται!

Διαβάστε επίσης

Μέγας Θρύλος, στους «32» του Europa!

Μέγας Θρύλος, στους «32» του Europa!

Ο Ολυμπιακός απέκλεισε τον Ερυθρό Αστέρα, κάνοντας… ακόμα τελικές! Αναδείχθηκε νικητής με 1-0 χάρη στο πέναλτι-γκολ του Ελ Αραμπί (87’), παίρνοντας πανάξια πρόκριση!