Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σήμερα πανηγυρίζει, αύριο… το ξεχνάει!

Σήμερα πανηγυρίζει, αύριο… το ξεχνάει!
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 - 09:43

Μεγάλη επιτυχία συνιστά για τον Ολυμπιακή η πρόκριση στους «32» του Europa League. Παρά την, ελάχιστη είναι η αλήθεια, πικρία στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» για το ότι θα μπορούσαν να περάσουν ακόμη και στους «16» του Champions League, η συνέχιση της ευρωπαϊκής τους πορείας συνιστά μεγάλο κατόρθωμα. Ειδικά όταν οι άλλες μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου παραμένουν… άφαντες, στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Ο Ολυμπιακός είναι παρών, είναι εδώ και συνεχίζει, όμως οι πανηγυρισμοί δεν… κρατούν πολύ!

Στο «στρατόπεδο» του Θρύλου υπάρχει χαρά, αισιοδοξία, πίστη για μία καλή παρουσία και στο Europa League και ανάλογες βραδιές μεγαλείου και στο μέλλον. Όμως πριν έρθουν όλα αυτά, υπάρχει η… Super League. Εκεί όπου παραμένει ο μεγάλος στόχος αυτής της ομάδας! Το πρωτάθλημα. Το 45ο. Μπροστά υπάρχει η Τρίπολη, η Λάρισα, υπάρχουν παιχνίδια δύσκολα και κρίσιμα, στην πορεία προς… τα μισά του πέμπτου αστεριού! Ο Ολυμπιακός σήμερα πανηγυρίζει, όμως αύριο… το ξεχνάει! Και στρέφει το βλέμμα του, εκεί όπου… γίνονται τα πάντα, για να μην πανηγυρίζει!

Όμως ο Ολυμπιακός, δεν θα τους κάνει το χατίρι! Θα συνεχίσει να πολεμά και να ζει βραδιές, όπως η χθεσινή. Πανηγυρικές. Σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Διαβάστε επίσης

Θρίαμβος, νίκη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Θρίαμβος, νίκη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Το μέγα πάθος της ομάδας, η αστείρευτη τρέλα του κόσμου και το «εκρηκτικό» μίγμα που φέρνει βραδιές, σαν την χθεσινή!