Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στατιστικά που… ζαλίζουν (photos)

Στατιστικά που… ζαλίζουν (photos)
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 - 10:58

Τρομερή κατάθεση ψυχής έκαναν χθες το βράδυ στο Καραϊσκάκη, όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Δεν σταμάτησαν, σε ΟΛΗ τη διάρκεια του αγώνα, να… σφυροκοπούν την εστία του… ήρωα του Ερυθρού Αστέρα, Μίλαν Μπόριαν.

Με απίστευτη κατοχή μπάλας, η οποία… σταμάτησε στο τέλος, στο 66%-34%, με 27 τελικές προσπάθειες και 9 εξ αυτών στο τέρμα, δηλαδή εύστοχες, με προοπτική για γκολ, με διπλάσιες (και βάλε) πάσες, από τον αντίπαλό του (572 έναντι 233!), αλλά και -αυτομάτως- λιγότερα χιλιόμετρα, αφού ο Ολυμπιακός είχε την μπάλα και ο Αστέρας ήταν εκείνος που… έτρεχε, για να καλύψει τα κενά και να «κλέψει» την μπάλα. Ο Ολυμπιακός την κυκλοφορούσε… Με 45 κλεψίματα, με τα οποία ο Θρύλος ανακτούσε κατοχές και έπαιρνε την μπάλα δική του, για να κάνει το παιχνίδι του, έφερνε το ματς, εκεί όπου ήθελε.

Με δοκάρι, με διαρκή πίεση και παρά τα 6 οφσάιντ, ο Ολυμπιακός έπαιξε τρομερό ποδόσφαιρο και το γεγονός ότι κατάφερε να βάλει γκολ από πέναλτι και όχι σε κανονική ροή αγώνα, μάλλον είναι θέμα… τύχης. Ή ατυχίας, εν προκειμένω.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά, όπως εμφανίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Διαβάστε επίσης

Θρίαμβος, νίκη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Θρίαμβος, νίκη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Το μέγα πάθος της ομάδας, η αστείρευτη τρέλα του κόσμου και το «εκρηκτικό» μίγμα που φέρνει βραδιές, σαν την χθεσινή!