Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: «Συνεχίζουμε με υπερηφάνεια!» (pics)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: «Συνεχίζουμε με υπερηφάνεια!» (pics)
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 - 13:44

Ο Ολυμπιακός έκανε πάλι υπερήφανους τους οπαδούς του και την Ελλάδα. Συνεχίζει στην Ευρώπη και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μετά τις γιορτές και μέσα στο 2020! Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να διακρίνεται, να μεγαλώνει το όνομά του και να σηκώνει ψηλά, υπερήφανα, τη σημαία της χώρας! Σε αυτή την υπερηφάνεια και στην εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη, το βράδυ της Τετάρτης, στάθηκε με το μήνυμά του, στα Social Media, o ηγέτης του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας προκρίθηκε στο UEFA Europa League, μέσα σε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" χθες βράδυ. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να εκπροσωπούμε την ΕΛΛΑΔΑ με υπερηφάνεια!», έγραψε χαρακτηριστικά, ο κ. Μαρινάκης!

Δείτε τις σχετικές φωτό:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

OLYMPIACOS has qualified in the @europaleague, amongst an amazing atmosphere in G. Karaiskakis stadium last night. WE KEEP ON DREAMING and representing GREECE with pride! ????⚪️???????? / Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας προκρίθηκε στο UEFA Europa League, μέσα σε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" χθες βράδυ. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να εκπροσωπούμε την ΕΛΛΑΔΑ με υπερηφάνεια! ????⚪️???????? #Olympiacos #UEL #UEFA #Greece #Football #Piraeus #Win #Pride #WeKeepOnDreaming @olympiacosfc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) στις

Διαβάστε επίσης