Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η φανταστική, μέχρι στιγμής, ευρωπαϊκή πορεία του Θρύλου! (videos)

Η φανταστική, μέχρι στιγμής, ευρωπαϊκή πορεία του Θρύλου! (videos)
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 - 20:33

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει και το 2020 στην Ευρώπη, μετά τη σπουδαία νίκη-πρόκρισή του με 1-0 επί του Ερυθρού Αστέρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν ένα εισιτήριο για τους «32» του Europa League και θα είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που θα συνεχίσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τη νέα χρονιά.

Κάτι το οποίο το έχουν συνηθίσει οι Πειραιώτες στα χρόνια που ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας, αφού 8 στις 10 χρονιές ο Θρύλος έχει πανηγυρίσει σπουδαίες προκρίσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, τη φετινή σεζόν έχουν δώσει 12 παιχνίδια στην Ευρώπη, έχοντας ξεκινήσει από πολύ νωρίς το καλοκαίρι τις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Σε αυτά τα 12 ματς ο Ολυμπιακός έχει πανηγυρίσει 4 προκρίσεις, μετρώντας 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Μάλιστα, παρά τις ήττες οι Πειραιώτες έχουν κοιτάξει στα μάτια την Τότεναμ τόσο στο «Γ. Καραϊσκάκης» όσο και στην Αγγλία, ενώ έχουν πραγματοποιήσει μοναδική εμφάνιση και κόντρα στην Μπάγερν στο Φαληρικό γήπεδο, ενώ στην Γερμανία ηττήθηκαν με γκολ στο τέλος. Συνολικά ο Θρύλος έχει σκοράρει 21 γκολ στην Ευρώπη, ενώ έχει δεχτεί 15 τέρματα.

Την ίδια ώρα, όλες οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες απολαμβάνουν τον Ολυμπιακό από τον καναπέ τους...

Θυμηθείτε όλα τα φετινά ευρωπαϊκά ματς του Θρύλου μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν, ενώ θα δώσει τουλάχιστον ακόμη δύο στη φάση των «32» με την ελπίδα όλων είναι να δώσουν πολλά ακόμη, γράφοντας και πάλι ιστορία.

Διαβάστε επίσης

Δικαίωση για Σάββα!

Δικαίωση για Σάββα!

Δεν πέρασε το σχέδιο φίμωσης… Ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δικαιώθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Προπαγάνδα για το VAR

Προπαγάνδα για το VAR

Είναι ψέματα ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε να καταργηθεί, όμως κάποιοι βγάζουν ειδήσεις από τη φαντασία τους.