Ντουντούκα
Καλή αρχή! Πρώτο βήμα για το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κλείνει ένα πολύ σημαντικό θέμα του!

Κλείνει ένα πολύ σημαντικό θέμα του!
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 - 10:24

Ένα μεγάλο κεφάλαιο, για τον φετινό Ολυμπιακό, είναι ο Γκιλιέρμε. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος είναι ο ιθύνων νους, πίσω από το παιχνίδι του Ολυμπιακού, μέσα στο γήπεδο. Η παρουσία του, στην ενδεκάδα, κρίνεται απαραίτητη, έως και… επιβεβλημένη, καθώς, με την παρουσία του ανεβάζει την ποιότητα της ομάδας.

Ο Γκιλιέρμε είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος κάνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Κόβει, πασάρει, μαρκάρει, δημιουργεί, σουτάρει, πασάρει, σκοράρει (αν και όχι με τόση συχνότητα, αφού δεν είναι πρωτεύον στη δουλειά του) και -το σημαντικότερο- δένει την ομάδα, μεταξύ άμυνας, κέντρου και επίθεσης.

Στο λιμάνι αναγνωρίζουν τη μεγάλη προσφορά του, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και κινούνται για να τον «δέσουν» εδώ. Οι διαδικασίες ανανέωσης του συμβολαίου του έχουν κινηθεί ήδη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέσα στον Ιανουάριο αναμένονται ευχάριστα νέα, για όλες τις πλευρές.

Κλείνοντας το θέμα του Γκιλιέρμε, ο Ολυμπιακός κλείνει ένα τεράστιο ζήτημα, για τη μεσαία γραμμή του. Εκεί όπου ο Βραζιλιάνος χαφ «λύνει και δένει», δημιουργώντας και αναχαιτίζοντας. Ο Γκιλιέρμε εξελίχθηκε σε πληθωρική παρουσία, στον άξονα και σε αυτή θέλει να ποντάρει ο Ολυμπιακός και για τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Θα ενισχυθεί όπως πρέπει

Θα ενισχυθεί όπως πρέπει

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί στρατηγικά και στοχευμένα τον Γενάρη, για να εμφανιστεί καλύτερος μέσα στο 2020.