Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Απόλυτη συγκέντρωση στο πρωτάθλημα

Απόλυτη συγκέντρωση στο πρωτάθλημα
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 - 12:42

Τελείωσαν οι πανηγυρισμοί. Μπαίνουν στο συρτάρι. Μέχρι να έρθουν οι επόμενοι. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, εννοούμε. Τώρα, ο Ολυμπιακός αφήνει στην άκρη την ευρωπαϊκή του περιπέτεια και επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα. Η Ευρώπη ανήκει στο παρελθόν, αλλά και στο μέλλον. Κοιτάζοντας μπροστά, ο Θρύλος βλέπει μονάχα την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, η οποία έρχεται. Και από την οποία ο Ολυμπιακός δεν επιδιώκει να πάρει τίποτα λιγότερο από τη νίκη.

Η σοβαρότητα του ματς είναι αυξημένη, εξαιτίας της συγκατοίκησης του Θρύλου, με τον ΠΑΟΚ, στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League 1. Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει το ρετιρέ «ερυθρόλευκο» και σε μία επικίνδυνη έξοδο, όπως αυτή στην Τρίπολη, δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες.

Το ματς είναι δύσκολο, ο Ολυμπιακός παραδοσιακά δυσκολεύεται στη συγκεκριμένη έδρα, όμως είναι πολύ πρόσφατη η εικόνα του Θρύλου στο Αγρίνιο. Αυτή την εικόνα θα επιδιώξει να βγάλει, εκ νέου, η ομάδα του Μαρτίνς, έχοντας και δύο bonus. Την παρουσία του κόσμου, μεμονωμένα μεν, δυνατά δε, στην εξέδρα. Αλλά και την ψυχολογία, την οποία έχει ανεβάσει κατακόρυφα η πρόκριση, επί του Ερυθρού Αστέρα, στα μέσα της εβδομάδας.

Την Κυριακή οι Πειραιώτες έχουν ακόμη μία «μάχη» και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί, από όλους. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Και οι «μάχες» απαιτούν απόλυτη προσήλωση.

Διαβάστε επίσης