Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαρτίνς και οι... άλλοι επτά του Europa League! (pic)

Ο Μαρτίνς και οι... άλλοι επτά του Europa League! (pic)
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 - 23:07

Στη φάση των «32» του Europa League θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός, μετά την πρόκρισή του επί του Ερυθρού Αστέρα, χάρη στο τέρμα του Ελ Αραμπί.

Μάλιστα, ανάμεσα σε όλες αυτές τις ομάδες, οι οκτώ στον πάγκο τους έχουν προπονητή από την Πορτογαλία. Όπως, φυσικά, και ο Ολυμπιακός με τον Πέδρο Μαρτίνς!

Μετά, λοιπόν, από μια εξαιρετική πορεία στη φάση των ομίλων, πλέον ο Πορτογάλος θα ετοιμάσει την ομάδα του για τη συνέχεια της Ευρώπης!

Οι υπόλοιπες επτά ομάδες που έχουν Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο τους είναι οι Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο), Μπενφίκα (Μπρούνο Λάγκε), Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Ζόρζε Σίλας), Μπράγκα (Σα Πίντο), Σαχτάρ (Λουίς Κάστρο), Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο Σάντο) και Ρόμα (Πάουλο Φονσέκα).

Διαβάστε επίσης

Ο «βιονικός» Τσιμίκας!

Ο «βιονικός» Τσιμίκας!

Απίστευτες δυνάμεις από τον διεθνή μπακ, που έως τώρα, δεν έχει χάσει... δευτερόλεπτο και στα 12 φετινά ματς του Ολυμπιακού στο Champions League!

Μέγα πάθος για «διπλό» στην Τρίπολη!

Μέγα πάθος για «διπλό» στην Τρίπολη!

Η πρόκριση στη φάση των «32» του Europa League ανήκει, ήδη, στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό! Το μυαλό και η προσοχή είναι μόνο στο πρωτάθλημα και στο Κυριακάτικο (15/12) ματς με τον Αστέρα...