Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μεταγραφή» ο Λάζαρος

«Μεταγραφή» ο Λάζαρος
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 - 11:31

Σε ένα δύσκολο και κομβικό σημείο, στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και με τις υποχρεώσεις στο Κύπελλο να έρχονται και να… πιέζουν, ακόμη περισσότερο, το καλεντάρι, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει την… πρώτη του μεταγραφή. Εσωτερική, βέβαια, αφού το «όπλο» υπάρχει στο «οπλοστάσιο» και, πλέον, είναι έτοιμο να «βάλλει». Ο λόγος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος κάθε μέρα που περνά, παίρνει ρυθμό μέσα από τις προπονήσεις και, πλέον, είναι απόλυτα έτοιμος να μπει στη «μάχη».

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον Έλληνα άσο καλά και με αγωνιστικό ρυθμό, για το δύσκολο δεύτερο μισό της περιόδου, το οποίο αρχίζει, πλέον, για τα καλά. Με τον Αστέρα Τρίπολης, τη Λάρισα και τον Βόλο, ο Ολυμπιακός αρχίζει τον δεύτερο γύρο με δύσκολα ματς, παράλληλα μπαίνουν και οι υποχρεώσεις για το Κύπελλο (η κλήρωση των «16» είναι τη Δευτέρα), ενώ και η Ευρώπη συνεχίζεται. Όλα αυτά καθιστούν, τουλάχιστον, απαραίτητη, την επιστροφή του Λάζαρου, σε δράση, ώστε ο ποδοσφαιριστής να μπορέσει να έχει, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αγωνιστικό ρυθμό και να μη μένει στις προπονήσεις.

Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο ίδιος ο παίκτης, κερδίζουν έτσι, ταυτοχρόνως. Ο ποδοσφαιριστής αφήνει πίσω του, οριστικά, τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και τον οποίο έχει ξεπεράσει, ενώ και ο Θρύλος κάνει μία «μεταγραφή», ενισχύοντας την ομάδα του και μάλιστα με… μηδενικό κόστος, αφού ο «Λάζος» (όπως είναι το παρατσούκλι του, στα αποδυτήρια) είναι εδώ και έτοιμος να παίξει. Ο Πέδρο Μαρτίνς «ζυγίζει» τα ματς και ετοιμάζει τον Έλληνα ακραίο μεσοεπιθετικό, για να τον ρίξει ξανά στη «μάχη».

Διαβάστε επίσης