Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το εξωπραγματικό στατιστικό του Ελ Αραμπί!

Το εξωπραγματικό στατιστικό του Ελ Αραμπί!
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 - 20:20

Φανταστικές εμφανίσεις πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός του Θρύλου πετάει «φωτιές», έχοντας φτάσει τα 11 γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, 5 στην Ευρώπη και 6 στο πρωτάθλημα.

Αριθμοί, οι οποίοι είναι άκρως εντυπωσιακοί πριν ακόμη φτάσουμε στα μισά της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα, ο Ελ Αραμπί έχει ένα εξωπραγματικό στατιστικό μέχρι στιγμής στη σεζόν. Ο Μαροκινός φορ έχει σκοράρει σε όλα τα ματς, όπου έχει ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα του Θρύλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ελ Αραμπί έχει βρεθεί στο αρχικό σχήμα του Πέδρο Μαρτίνς σε 14 αγώνες, ενώ σε ακόμη 7 έχει μπει ως αλλαγή στο ματς...

Ο Μαροκινός επιθετικός έχει καταφέρει να σκοράρει στα 13 από τα 14 αυτά ματς, ενώ κόντρα στον Ατρόμητο είχε ασίστ…

Βέβαια, ο Ελ Αραμπί μετράει 11 γκολ, ελέω VAR… Με το εντυπωσιακό του τέρμα κόντρα στην ΑΕΚ να ακυρώνεται για… χέρι του Γκιλιέρμε, ενώ κόντρα στην ΑΕΛ είχε σκοράρει 2 φορές, όμως, το VAR λανθασμένα δεν τα είχε μετρήσει…

Άκρως εντυπωσιακό το συγκεκριμένο στατιστικό, με τον Ελ Αραμπί να σκοράρει πάντα όταν ξεκινάει στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Με τον «killer» του Θρύλου να είναι αποφασισμένος να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, αρχής γενομένης από το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Διαβάστε επίσης

Το «Γ. Καραϊσκάκης» στο… πόδι! (video)

Το «Γ. Καραϊσκάκης» στο… πόδι! (video)

Το βίντεο της Θύρας 7 από την καταπληκτική ατμόσφαιρα στον Ναό την Τρίτη (11/12), στο ματς του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, για το Champions League…

Ξέρει τον τρόπο...

Ξέρει τον τρόπο...

Ο Ολυμπιακός μετράει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες μετά από ευρωπαϊκό ματς στο φετινό πρωτάθλημα και είναι πανέτοιμος για ένα ακόμη τρίποντο στην Τρίπολη μετά τη σπουδαία πρόκριση επί του Ερυθρού.

«Άρωμα» παρουσίας οπαδών του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο...

«Άρωμα» παρουσίας οπαδών του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο...

Έντονη φημολογία ότι θα βρίσκονται στο γήπεδο του Παναιτωλικού ΠΑΟΚτζήδες παρά το γεγονός ότι η διοίκηση των Αγρινιωτών έχει τονίσει ότι δεν θα τους δώσει εισιτήρια, ενώ την ίδια ώρα φέρεται να καταργεί για το συγκεκριμένο ματς την «μαθητική» κερκίδα.