Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η Θύρα 7 το καλύτερο κλαμπ οπαδών του κόσμου!»

«Η Θύρα 7 το καλύτερο κλαμπ οπαδών του κόσμου!»
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 - 21:54

Στην «Republica» μίλησε ο Κριστιάν Καρεμπέ. Με τον Αθλητικό Διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τους ΓΑΥΡΟΥΣ, στις δηλώσεις του στη σερβική εφημέρίδα!

Αρχικά, για το Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας, ο Καρεμπέ δήλωσε: «Το δυσκολότερο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να χάνεις ένα παιχνίδι στο τέλος... Το ίδιο έγινε και με εμάς στο Βελιγράδι, όπου χάσαμε με 3-1. Για τον Αστέρα, ήταν ένα ‘χτύπημα’, αλλά είναι μια καλή ομάδα που περιμένουμε και στο επόμενο Champions League».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω ζήσει ξανά ανάλογη ατμόσφαιρα. Και δεν θυμάμαι ούτε... εγώ σε πόσα γήπεδα έχω αγωνιστεί. Για εμένα, η Θυρά 7 είναι το καλύτερο κλαμπ οπαδών όλου του κόσμου και θελω να επαινέσω και τον κόσμο του Ερυθρού Αστέρα. Και στα δύο ματς, τραβήξαμε τα βλέμματα όλης της Ευρώπης».

Τέλος, ο Καρεμπέ υπογράμμισε: «Η αλήθεια είναι πως… ίδρωνα στο ματς, αφού κάναμε συνέχεια επιθέσεις, αλλά γκολ δεν βάζαμε. Ήταν πιο εύκολο για εμένα να διαχειριστώ τέτοιες καταστάσεις σαν παίκτης, παρά ως μέλος της διοίκησης του συλλόγου».

Διαβάστε επίσης

Η ώρα για την… κατοστάρα του Ομάρ!

Η ώρα για την… κατοστάρα του Ομάρ!

Ξεχωριστό είναι το αυριανό (15/12) ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη για τον Νορβηγό μπακ, που αναμένεται να «πιάσει» τις 100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα…

Το «Γ. Καραϊσκάκης» στο… πόδι! (video)

Το «Γ. Καραϊσκάκης» στο… πόδι! (video)

Το βίντεο της Θύρας 7 από την καταπληκτική ατμόσφαιρα στον Ναό την Τρίτη (11/12), στο ματς του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, για το Champions League…