Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συμπτώσεις και αποβολές πριν τα ματς με ΠΑΟΚ!

Συμπτώσεις και αποβολές πριν τα ματς με ΠΑΟΚ!
Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 - 19:41

Πως γίνεται ο ΠΑΟΚ να είναι η μόνη ομάδα, όπου παίκτης αντιπάλου, αποβάλλεται πριν από παιχνίδι της; Αυτό γίνεται για τρίτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μιλάμε για τρομερή σύμπτωση, σε σημείο που προκαλεί ανατριχίλα.

Η πρώτη φορά ήταν στον αγώνα ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 3-1, όπου αποβλήθηκε ο Ιγκλέσιας από τον διαιτητή, Ζαχαριάδη (Μακεδονίας). Για τη συγκεκριμένη αποβολή διαμαρτυρήθηκε με δηλώσεις του ο τότε προπονητής του Αστέρα Τρίπολης., Μπόρχα Χιμένεθ.

Η δεύτερη φορά ήταν στο παιχνίδι ΑΕΚ-Βόλος 3-2, πάλι με διαιτητή τον Ζαχαριάδη από τη Θεσσαλονίκη, όπου την κόκκινη κάρτα είδε ο Μουνίθ της Θεσσαλικής ομάδας που εννοείται ότι δεν έπαιξε κατά του ΠΑΟΚ. Στο ματς Βόλος-Πανιώνιος 2-1, μπορεί ο διαιτητής να μην ήταν ο Ζαχαριάδης, όμως πάλι ήταν Θεσσαλονικιός, συγκεκριμένα ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), ο οποίος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Ευαγγέλου, ο οποίος επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη, μετά και από θητεία στον Ολυμπιακό. Εννοείται πως ο Ευαγγέλου δεν παίζει στο ματς της Τετάρτης 19/12, Πανιώνιος-ΠΑΟΚ...

Από τον Πανιώνιο φωνάζουν ότι είναι αυστηρή η αποβολή του Ευαγγέλλου ενώ έχουν κι άλλα παράπονα από την απόδοση του Παπαδόπουλου στο παιχνίδι με τον Βόλο: Όπως λένε, αρχικά ανακάλυψε πέναλτι κατά του Ευάγγελου, εν συνεχεία δεν απέβαλε τον τερματοφύλακα Μελίσσα σε ανατροπή σε βάρος Τσιλούλη, η οποία έγινε έξω από την μεγάλη περιοχή...

Ανατριχίλα προκαλεί η «εξυγίανση»...

Διαβάστε επίσης

Το «κόλλησε» και ο Ποντένσε!

Το «κόλλησε» και ο Ποντένσε!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού με ένα εξαιρετικό τελείωμα στο 9’, έπειτα από ασίστ του Ελ Αραμπί έκανε το 2-0 κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη.

«Κοκκίνισε» και η Τρίπολη! (pics)

«Κοκκίνισε» και η Τρίπολη! (pics)

Φανταστικός ο κόσμος του Ολυμπιακού, με περισσότερους από 3.000 ΓΑΥΡΟΥΣ να έχουν «κοκκινίσει» τις κερκίδες του «Θ. Κολοκοτρώνης» και να δίνουν ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς για τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.